DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Düzce’de Zafer Günü Açık Hava Sineması ve Büyük Taarruz Şöleni

Düzce’de Zafer Günü açık hava sinemasıyla Büyük Taarruz Şöleni buluşuyor. Unutulmaz anlar, coşku ve tarihi yolculuk için kaçırma!

29.08.2025
A+
A-

Asar Kemer Park’ta düzenlenen açık hava sinemasında, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Büyük Taarruz ve Kurtuluş Savaşı temalı bir film gösterildi. Etkinliğin organizasyonu Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıldı.

Gecenin sürpriz noktalarından biri, Güzel Sanatlar Lisesi işbirliğiyle sahnelenen özel bir performanstı. O anlarda vatandaşlar arasına oturtulan Düzce Öğretmenler Korosu’nun solistleri Murat Vural, Burcu Bayrak, Şahin Şengül ve Melih Yavuz Akıncı, dev ekran üzerinde yer alan görüntüler eşliğinde “Hatıran Yeter” parçasını seslendirdi. Solistler ile birlikte vatandaşlar da ellerindeki Türk Bayraklarıyla tempo tutarak performansı destekledi.

Konser niteliğindeki anlarda karşı binadan açılan dev Türk Bayrağı, geceye ayrı bir coşku kattı ve Asar Kemer Parkı’nda adeta bir şölen havası oluşturdu. Etkinlik sırasında kaydedilen bu özel anlar, daha sonra klip haline getirilerek Düzce Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesaplarında paylaşıldı ve geniş ilgi gördü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.