DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Düzce’de Yanlışlıkla Gönderilen Para Sahibini Buldu

Düzce’de yanlışlıkla gönderilen para, sahibini buldu. Olayın detayları ve yaşanan gelişmeler için tıklayın!

14.04.2025
A+
A-

Düzce’de İlginç Olay: Yanlışlıkla Gönderilen Para Sahibini Buldu

Düzce’de galericilik yapan Ekrem Yavuz, banka hesabına gelen bir para girişi bildirimiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı. Tanımadığı bir kişi tarafından hesabına 16 bin TL aktarıldığını gören Yavuz, herhangi bir yerden para beklemediği için durumu hemen bankaya bildirmek üzere şubeye gitti.

Düzce'de İlginç Olay: Yanlışlıkla Gönderilen Para Sahibini Buldu

Paranın Sahibi Bulundu

Banka görevlileri, Ekrem Yavuz’un hesabına gönderilen paranın sahibine ulaşarak, 16 bin lirayı yanlışlıkla gönderdiğini ve paranın kendisine iade edileceğini bildirdi. Yavuz, paranın Düzce’de işçi olarak çalışan Sadık Korkmaz’a ait olduğunu öğrendi.

Parayı Teslim Etti

Ekrem Yavuz, banka şubesi önünde buluştuğu Sadık Korkmaz’a parayı teslim etti. Bu olay, hem Yavuz’un hem de Korkmaz’ın hayatında unutulmaz bir anı olarak kalacak.

“Herkesi Duyarlı Olmaya Davet Ediyorum”

Ekrem Yavuz, paranın yanlışlıkla geldiğini anlayarak bankaya durumu hemen bildirdiğini anlattı ve şunları söyledi: “Banka, kendisi arkadaşımıza ulaştı. Ağabeyimizi bulduk ve parasını kendisine iade ettik. Herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum. Sonuçta hak etmediğimiz bir para. Bu nedenle parasını kendisine iade ettik.”

“Uyku Sersemliği ile Gönderdim”

Paranın sahibi Sadık Korkmaz, Yavuz’a teşekkür ederek, “Sabah uyku sersemliği ile Ekrem kardeşimizin hesabına parayı yollamışız. Kendisi Allah razı olsun, banka vasıtasıyla bize ulaştı. Bankanın önünde buluştuk ve paramızı teslim etti. Duyarlı vatandaşlarımız varmış, Allah razı olsun. Ekrem kardeşimiz güzel bir arkadaşımız. Sağ olsun, Allah razı olsun.” şeklinde konuştu.

Düzce'de İlginç Olay: Yanlışlıkla Gönderilen Para Sahibini Buldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)

Ek bilgi: Bu olay, toplumda dayanışmanın ve dürüstlüğün önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Düzce'de İlginç Olay: Yanlışlıkla Gönderilen Para Sahibini Buldu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.