Düzce’de Demokrasi ve Milli Birlik Günü Sinema Gösterimi: 15 Temmuzun İki Önemli Yolculuğu
Düzce’de Demokrasi ve Milli Birlik Günü için 15 Temmuz’un iki önemli yolculuğunu sinema gösterimiyle keşfedin; tarih ve milletin direnişi bir arada.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Düzce’de düzenlenen sinema etkinliğinde iki önemli yapım bir araya getirildi. 10. yıl anısına millet bahçesinde gerçekleştirilen gösterimlerle, vatandaşlar dev ekranda ‘15/07 Şafak Vakti’ ve ‘Son Sefer’ filmlerini izledi.
Etkinliğe, Düzce Valisi Mehmet Makas, Belediye Başkan Vekili Okan Kaltu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu ile birlikte kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Gösterimler, FETÖ’nün 2016 darbe girişimine karşı milletin destansı direnişini ve 15 Temmuz gecesi bir otobüs şoförünün Atatürk Havalimanı’na doğru yaptığı yolculuğun kahramanca sonunu konu alıyor.