Düzce’de Afet Riski Azaltma Planı Toplantısı Yetkili İsimler Eşliğinde Gerçekleşti
Düzce’de Afet Riski Azaltma Planı toplantısı, yetkili isimlerle birlikte başarıyla gerçekleştirildi. Hazırlıklar ve gelecek adımlarını mercek altında.
AFAD Düzce İl Müdürlüğü’nün toplantı salonunda, afet riski azaltma çalışmalarını şekillendirmek amacıyla bir IRAP toplantısı düzenlendi. Vali Selçuk Aslan başkanlığında yürütülen görüşmede, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü yetkilileri ile akademik danışmanlar ve kamu kurumlarının temsilcileri, İller Ağırlıklı Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) eylemlerinin sorumlularını bir araya getirdi.
Toplantıda, olası depremlere karşı alınması gereken tedbirler ve afetlere dirençli yerleşim alanlarının oluşturulması konuları ön planda değerlendirildi. Katılımcılar, afetlere dayanıklı bir toplum hedefi doğrultusunda riskleri bertaraf etmek için tüm kurumlar arasında koordineli iş birliğinin hayati önemini vurguladı.
Görüşmenin yerel kaynakları: İhlas Haber Ajansı ve Haberler.com.