DOLAR 32,3887
EURO 34,7807
ALTIN 2.396,51
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Duygu Nebioğlu’nun Müge Anlı Programındaki Çağrısı

Duygu Nebioğlu, Müge Anlı programında kayıp sevdiklerini arayan herkesi desteklemek için çıktığı yolda duygusal bir çağrıda bulunuyor. Müge Anlı programındaki Duygu Nebioğlu’nun çağrısı.

19.04.2024
A+
A-

Geçtiğimiz yıl Metin Akpınar’a açtığı babalık davasını kazanan ve gündemde kalmayı başaran Duygu Nebioğlu, senelerdir görmediği annesini bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu. Programda annesine seslenen Nebioğlu, “Annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi” ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

Ümit Besen’in Cevabı

Duygu Nebioğlu’nun canlı yayındaki açıklamalarının ardından sanatçı Ümit Besen, “Uzaktan yakından alakam yok” diyerek konuya yanıt verdi. Bu gelişmeyle birlikte gündemdeki konu daha da geniş kitlelere yayıldı.

Babalık Davası ve Açıklamalar

Babalık Davası ve Açıklamalar

Metin Akpınar’ın 63 yıldır evli olduğu Göksel Özdoğdu ile olan ilişkisinden 36 yıl önce doğan ikiz kızları Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu’nun babalık davaları medyada yankı uyandırdı. Duygu Nebioğlu’nun davasını kazanmasının ardından Metin Akpınar, evlatlarını kabul ederek konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

  • Metin Akpınar: “Tek gecelik bir ilişkiydi. Eşimden özür dilerim. Hayat geriye doğru akmıyor.”
  • Uğur Dündar: “Dava 2 yıl önce açıldı. Yapılan DNA testi sonucunda genç kadının babası olmadığı kanıtlandı.”

Duygu Nebioğlu’nun Röportajı ve Açıklamaları

Duygu Nebioğlu'nun Röportajı ve Açıklamaları

Duygu Nebioğlu, son günlerde verdiği röportajda ablasının biyolojik babasının ünlü bir gazeteci olduğunu ve dava açıldığını belirtmişti. Bu gazetecinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıkmıştı. Genç kadının yaşadığı süreç ve açıklamaları, magazin dünyasında geniş yankı buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.