DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Düşük ışıkta fotoğraf karşılaştırması! – Video

04.08.2018
A+
A-

2018 yılının kamera konusundaki en iddialı modellerini sizler için kıyasladık. Bu videoda yer alan telefonlar, sahip oldukları kamera özellikleri ile öne çıkıyor. Bakalım düşük ışıkta fotoğraf karşılaştırma videosunda, bu modeller nasıl bir deneyim sunacak.

Düşük ışıkta fotoğraf karşılaştırması yaptığımız telefon modellerinin kamera özelliklerini sizlere yeniden hatırlatıyoruz.

Samsung Galaxy S9 Plus kamera özellikleri

Galaxy S9 Plus, arka kısımda yer alan çift kamerası ile serinin bu özelliğe sahip ilk modeli. Buna ek olarak, 12 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan kameralardan biri, f/1.5 ile f/2.4 diyafram açıklığı arasında hem otomatik hem de elle ayarlanabilir şekilde fotoğraf çekmenizi sağlıyor.

Samsung Galaxy S9 Plus inceleme

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S9 Plus inceleme videosuyla karşınızdayız. Geliştirilmiş kamera ve güçlendirilmiş işlemcisiyle Samsung Galaxy S9 Plus hakkında tüm detaylar inceleme videomuzda sizlerle paylaşıyoruz.

Sizler için her iki diyafram açıklığını da kullanarak fotoğraflar çektik. Bu kamera 26 mm lense, 1/2.55″ sensör boyutuna ve 1.4µm piksel boyutuna sahip. İkinci 12 Megapiksel çözünürlüklü kamera ise f/2.4 diyafram açıklığına, 52 mm lense, 1/3.6″ sensöre ve 1µm piksel boyutu sunuyor.

LG G7 ThinQ kamera özellikleri

LG G7 ThinQ, 16 Megapiksel çözünürlük çift arka kamera ile üretildi. Ana kamera, f/1.6 diyafram açıklığı sunuyor. 1/3.1″ görüntü sensörü, 1µm piksel boyutu ve 30 mm lense sahip.

LG G7 ThinQ inceleme
LG G7 ThinQ inceleme

2018 yılının en dikkat çeken telefonlarından biri olan LG G7 ThinQ modelini inceledik. LG G7 ThinQ inceleme videosu ile karşınızdayız.

İkinci kamera ise yine 16 Megapiksel çözünürlüğe, f/1.9 diyafram açıklığına, 16 mm’lik geniş açılı lense sahip. Bu kamerada otomatik odak olmadığını da hatırlatalım. Kamerada yer alan Süper Parlak Kamera modu ise, 4 Megapiksel çözünürlüklü fotoğraf çekiyor. Bir piksel etrafındaki 4 piksel beslediği ışıktan oluşan aydınlatma ile en karanlık ortamlarda bile fotoğraf çekebiliyor.

Asus Zenfone 5Z kamera özellikleri

2018 yılının en dikkat çeken telefonları arasında yer alan Asus Zenfone 5Z, 12 Megapiksel çözünürlü ana kameraya sahip. Bu kamera, 24 mm lense, 1/2.55″ sensör boyutuna, 1.4µm piksel boyutuna sahip. İkinci kamera ise 12 mm gibi son derece geniş bir lens ile geliyor. 8 Megapiksel çözünürlüklü kameraya sahip olan bu kamera, yapay zeka desteği ile birlikte gece ve düşük ışık çekimlerine kendisini optimize edebiliyor.

Asus Zenfone 5Z inceleme

Asus’un 2018 yılının başında duyurduğu Zenfone 5Z modelini sizler için inceledik. Snapdragon 845 işlemcisi ile öne çıkan telefonun merak edilen yönleri bu videoda. Asus Zenfone 5Z inceleme videosu ile karşınızdayız! Asus Zenfone 5Z kutusundan çıkıyor Asus Zenfone 5z özellikleri ve fiyatı Asus Zenfone 5z, Qualcomm’un geliştirdiği 2018 model işlemcisi olan Snapdragon 845 modelinden gücünü alıyor. Telefonda, 6 GB ve 8 …

Huawei P20 Pro kamera özellikleri

3 arka kamerası ile dikkat çeken P20  Pro, 40 Megapiksel çözünürlüklü ana kamerası ile şov yapan bir model. Bu kamera, 27 mm lense, f/1.8 diyafram açıklığına, 1/17″ görüntü sensörüne sahip. 20 Megapiksellik siyah beyaz kamera, f/1.6 diyafram açıklığı sunuyor.

Huawei P20 Pro İnceleme

Huawei P20 Pro inceleme videosunda P20 Pro ile deneyimlerimizi sizlerle paylaşıyor, iPhone 8 Plus ve Galaxy S9 Plus modelleriyle de karşılaştırıyoruz.

Sensör boyutu ise 1/2.7″ oranında. Üçüncü kamera ise 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip. 80 mm lens ile telefoto çekim yapan bu kameranın diyaframı f/2.4 seviyesinde. Huawei P20 Pro, yapay zekalı Kirin 970 sayesinde, gece çekimlerine kendisini ayarlarken, bağımsız olarak sunulan Gece Modu sayesinde, ortam ışığına göre değişen süreler içinde uzun pozlama yaparak çok iyi işler çıkartıyor.

P20 Pro ile İstanbul’da 40 yerde 40 fotoğraf çektik!

Huawei’nin 40 Megapiksel çözünürlüğünde fotoğraf çekebilen 3 kameralı modeli P20 Pro ile İstanbul’da 40 yerde 40 fotoğraf çektik. Huawei P20 Pro ile İstanbul turuna başlayalım.

iPhone 8 Plus kamera özellikleri

Apple’ın iPhone 8 Plus modeli, 12 Megapiksel çözünürlüğe sahip çift kamera ile geliyor. Ana kamera, f/1.8 diyafram açıklığı sunarken, 28 mm lens ile geldiğini de belirtelim. İkinci kamera ise f/2.8 diyafram açıklığına ve 57 mm lense sahip.

iPhone 8 Plus inceleme
iPhone 8 Plus inceleme

Apple’ın iPhone X ile beraber en iddialı yeni modeli iPhone 8 Plus bakalım bizlere neler sunuyor? Tüm cevaplar iPhone 8 Plus inceleme videomuzda.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.