DOLAR 32,3452
EURO 34,9193
ALTIN 2.400,05
BIST 10.203,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Duşta iPhone kullanan genç kız hayatını kaybetti!

11.12.2018
A+
A-

Rusya’ya bağlı olan Bratsk şehrinde meydana geldiği belirtilen olayda 15 yaşındaki genç kız evinin banyosunda ölü olarak bulundu. Yaşanılan olay sonrasında yapılan araştırmalar sonucunda 15 yaşındaki genç kızın ölüm nedeni olarak, duştayken kullandığı iPhone olarak gösterildi.

Yetkililerin aktarmış olduğu bilgiye göre, talihsiz gencin duştayken kullandığı telefonunun şarja takılı olduğu da özellikle belirtildi. Böylece gelen elektrik akımı ile birlikte, feci bir şekilde can veren talihsiz genç geride gerçekleştiremediği hayallerini bıraktı. Genç kızın arkadaşlarının söylediklerine göre, İrina Rybnikova’nın en büyük hayalinin ise ilgilendiği spor dalında dünya şampiyonu olmaktı.

Bu tarz olaylardan ders çıkartmamız belirten yetkililer özellikle, elektronik cihazlarımızın su ile olan temasına karşı oldukça dikkat etmemiz gerektiğini belirtiyorlar. Ne yazık ki, bu olay şarj olan bir telefonun kurcalanmaması gerektiğini de acı bir şekilde ortaya koyuyor.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz  yıl, şarj olan bir iPhone’u banyoda kullanan Richard Bull talihsiz bir şekilde hayatını kaybetmişti.

The Sun’ın haberine göre 32 yaşındaki Richard Bull, şarj cihazını koridordan bir uzatma kablosuna takarak telefonu banyoda şarj ederken ölmüştü. Şarj olan telefonu kullanan Bull’un telefonunun bir kısmı suya temas ettiği için göğsünde, ellerinde ve kollarında ciddi yanıklar görülmüştü. Peki siz bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.