DOLAR 32,3734
EURO 34,7567
ALTIN 2.412,81
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Dursun Özbek muhabirin sorusunun cevabı için Ali Koç’u işaret etti: Bizim kıblemiz belli

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Yünsa ile imzalanan sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulundu. ” Galatasaray’ın organize bir kötülükle karşı karşıya” diyen Özbek, Ali Koç’u hedef alan ifadeler kullandı. Dursun Özbek’in açıklamaları şöyle …

16.01.2024
A+
A-

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Yünsa ile imzalanan sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulundu. ” Galatasaray‘ın organize bir kötülükle karşı karşıya” diyen Özbek, Ali Koç’u hedef alan ifadeler kullandı.

Dursun Özbek’in açıklamaları şöyle:

“BUNLARIN TEK AMACI GALATASARAY’IN ZAFER YÜRÜŞÜNE ENGEL OLMAK”

“ŞAMPİYONLUK EMEKLİ İKRAMİYESİ DEĞİLDİR”

Haksızlığı hak kabul edenler, yıllardır sürdürdükleri çırpınışların sonuna geldiler. Şampiyonluk emekli ikramiyesi değildir! Türk futbolunda emekli olmak isteyenler size sempatik gelebilir. Bırakın sezon sonu sessiz sedasız kenara çekilsinler.

“BU SORUNUN MUHATABI FENERBAHÇE BAŞKANI”

Fenerbahçe daha önce ‘Aynı masaya oturmayız’ derken, şimdi sizi yayına çağırdılar. Bu karar değişiminin nedeni sizce nedir?”

Dursun Özbek: “Bizim kıblemiz belli. Günlük gelişmelere, esen rüzgara göre yelken açmayız. Biz haktan ve adaletten yanayız. Şimdi ne değişti? Bu sorunun muhatabı Fenerbahçe Başkanı. Bir gün ‘Masaya oturmam” diyorsun, bir gün ‘Yayına çıkalım’ diyorsun. Cevabı sayın başkanın vermesi daha doğru olacak.

“TEK YAPMAMIZ GEREKEN BİRLİKTELİK”

Ligin ilk gününden itibaren standart dışı uygulamalarla karşı karşıyayız. Galatasaray’a karşı uygulamaların standartı yok, bu çok net. Kayserispor maçında bu zirveye çıktı. Golümüzün iptal edilmesiyle zirveye çıktı. Galatasaray’ın kenetlenmesiyle bu tip kirli oyunlar sonuçsuz kalacaktır. Geçen sene bunu başardık. Bu sene daha tedbirli davranıyorlar. İlk haftadan itibaren Galatasaray’ı durdurmaya çalışıyorlar. Bunların başarılı olacağını düşünmüyorum. Tek yapmamız gereken birliktelik. Camiamız da bu kenetlenmeyi göstermektedir. Bu kenetlenme sadece sportif başarılar için değil, finansal yapıyı düzeltmek için gereklidir.

“GALATASARAY’I YIPRATMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Algı yaratmaya çalışıyorlar, bizi yıpratmaya çalışıyorlar. Galatasaray olarak finansal sorunumuz yok. Aralık sonu itibariyle sporcu maaşları, prim, transfer ücretlerinde günü gelen ödemelerde sorun yaşamadık. Hepsini tek tek ödedik. Bu son derece net. İsteyen kulüpten ve TFF’den bunun böyle olduğunu öğrenebilir, bizden bilgi isteyebilir. Neden böyle bir şeye tenezzül ediyorlar? Bu anlamda tek konuşulan kulüp Galatasaray. Ligde 20 kulüp var. Bu algılarla Galatasaray’ı yıpratmaya çalışıyorlar. Biz bunlara pabuç bırakmayız. Bir gün bile ödemelerin gecikmesine izin vermeyiz.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler.com

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.