DOLAR 32,2904
EURO 34,7413
ALTIN 2.396,24
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Dünyanın sanal 3D Surround’lı ilk Sound Bar modeli

17.01.2018
A+
A-

HT-ZF9 Sound Bar’ı, Dolby Atmos ve DTS:X desteği sunarak çevrenizleri sesleri gerçeğe yakın bir şekilde kulaklarınıza yansıtabiliyor. HT-ZF9 üzerindeki Dikey Surround motoru sayesinde de, nesnelerin devinimlerini doğru bir şekilde duymanızı sağlıyor. Ek olarak, Dolby Atmos ve DTS:X içeriği olmasa da Sony’nin 2 kanal stereo içeriğini 7.1.2‘ye çıkartabilen, dolayısıyla da ses yüksekliğini artıran kumanda panelinde “dikey S” tuşu bulunuyor.

Alternatif olarak, özellikle HT-ZF9 ile eşleştirilmek üzere tasarlanan, Surround ses deneyimini gerçek bir surround ses hoparlör konfigürasyonu ile genişletebilen bir çift SA-Z9R arka hoparlörü ekleme seçeneği de bulunuyor.

Ses tarafında ise USB kaynağından oynatmanın da yer aldığı Yüksek Çözünürlüklü Ses formatlarını destekliyor. Alternatif olarak, DSEE HX sayesinde, Bluetooth ile mobil cihazlara bağlanabiliyorsunuz.

Sony’nin yeni Sound Bar’larının kablolarından kurtulmak için, Bluetooth üzerinden televizyonunuza bağlayabilirsiniz.

Aynı zamanda Wi-Fi özelliği taşıyan HT-ZF9, Google Asistan‘la çalışabiliyor ve dahili Chromecast ile geliyor. Akıllı hoparlörle konuşarak HT–ZF9 ile internet üzerinden yayın hizmetlerinden müzik çalabilir veya aynı müziği aynı anda evin tamamına gönderen çok odalı çalmayı seçebilirsiniz. Tüm bu özelliklerin üzerine Spotify Connect’i de ekleyebilirsiniz.

HT-ZF9 modelindeki 2 HDMI giriş ve 1 çıkış bağlantısı ile, Sound Bar’ınıza birden fazla cihazı bağlayarak ev sinema sistemi kurulumunuzu geliştirebiliyorsunuz.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.