DOLAR 32,4470
EURO 34,7327
ALTIN 2.436,33
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Dünyanın en pahalı iPhone’ları: Liste aslında acayip!

21.06.2020
A+
A-

İlk paragraflarda da söyledik, mesela iPhone 11 Pro Max şu an için Türkiye’de oldukça yüksek rakamlara satılıyor. Bu şart öteki birçok ülke için de geçerli. Öteki ülkeler için de kendi para birimlerine göre iPhone 11 Pro Max 512 GB versiyonu fazla fiyatı yüksek olabiliyor.

Altın kaplama, kıymetli taşlar ya da madenlerden, özel tasarımlara dek varan varyasyonlarıyla birlikte iPhone modellerinin fiyatları epeyce yükseliyor. Zaten bir avuç insana seslenen, sınırlı üretim olan ya da özel sipariş üstüne hazırlanan bu iPhone modelleri aralarında fazla uçuk fiyatlara çıkanlar da bulunuyor.

Altın kaplama, özel tasarım iPhone 11 Pro

OJ Exclusive özel tasarım ve istek üstüne hazırlanan altın kaplama, pırlanta taşlar ve hakiki cilt teferruat ile telefonları lüks hale getiriyor. Telefona eklenen 24 akort altın kaplamalar yetmiyormuş gibi bununla birlikte pırlanta, swaroswski taşı ve benzer özel taşlar ile bu telefon için özel sipariş verebiliyorsunuz.

Eklenen her ayrıntı ile birlikte fiyat etiketinin yükseldiğni görüyoruz minumum düzeyde 5 bin dolardan başlayan bu telefonun, eklenen öteki detaylarla birlikte 10 bin dolar ve üstüne satın alındığını söyleyebiliriz.

Geçmişten günümüze iPhone modelleri!
Geçmişten günümüze iPhone modelleri!

9 Ocak 2007’de Steve Jobs göre tanıtılan birincil iPhone’un üzerinden 13 yıl geçti. Geçmişten günümüze iPhone modelleri ile karşınızdayız.

1 2 3 4 5 6 7
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.