DOLAR 32,2912
EURO 34,7920
ALTIN 2.403,55
BIST 10.264,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C

Dünyanın en pahalı düğünü öncesi yıldızlarla dolu parti: Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump ve Rihanna katıldı

Hindistan’ın en zengin adamı Mukesh Ambani, 28 yaşındaki oğlu için dünyanın en pahalı düğününü hazırlıyor. Mukesh Ambani’nin oğlu Anant ve nişanlısı Radhika Merchant’ın düğün öncesi yapılan partisine Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump gibi isimler katıldı. Partide sahne alan Rihanna’nın bir buçuk saat için 6 milyon dolar aldığı belirtiliyor.

04.03.2024
A+
A-

Hindistan’ın en zengin adamı Mukesh Ambani,  Temmuz ayında evlenecek oğlu Anant Ambani’nin düğünü öncesinde abartılı bir tören düzenledi. 

Anant Ambani’nin, Hindistan’ın büyük ilaç firmalarından Encore Healthcare’i yöneten bir iş ailesinin kızı olan 29 yaşındaki Radhika Merchant ile evleneceği düğün, “Dünyanın en pahalı düğünü” olacak. 2018’de kızınının düğünün için 100 milyon dolar harcayan Ambani’nin bu rakamın çok üzerine çıkması bekleniyor.

YILDIZLARLA DOLU PARTİ

Temmuz ayında yapılması beklenen düğünün tüm ayrıntıları henüz kamuya açıklanmadı.

Üç gün sürecek düğün öncesi partisi ise gösterişli  ve yıldızlarla dolu bir açılışla başladı. 

Düğün şenlikleri Ambani’nin memleketi Gujarat’taki 3 bin dönümlük bir bahçede düzenlendi. 

RİHANNA 1 İ5 SAATTE 6 MİLYON DOLAR KAZANDI

Partide sahne alan Rihanna’nın 1.5 saatlik gösteri için 6 milyon dolar aldığı iddia edildi. Sosyal medyada ise Rihanna’nın performansının beklentileri karşılamadığı yönünde eleştiriler yapıldı.

Anant Ambani’nin düğününe Microsoft’un kurucusu Bill Gates, Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg, eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump ve ünlü Bollywood yıldızları da katıldı.

Ivanka Trump, eşi Jared Kushner ve kızları Arabella

İvanka Trump

Meta CEO’su Mark Zuckerberg ve eşi Priscilla Chan ile Reliance Industries Başkanı Mukesh Ambani ve oğlu Akash Ambani

Meta CEO’su Mark Zuckerberg, Anant Ambani ve Radhika Merchant ile poz verdi.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.