DOLAR 32,2814
EURO 34,7952
ALTIN 2.408,33
BIST 10.302,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

Dünyanın en başarılı PC nefret edilen şey oyunları Öykü ve grafikler bazında değerlendirildiğinde dünyanın en başarılı PC nefret oyunları listesini hazırladık…

19.06.2020
A+
A-

Bu listede özellikle öykü kurgusu ve ani çıkan canavarlar ile birlikte kalp atışlarını hızlandıran oyunlar yer alıyor. Outlast, Resident Evil ve Amnesia gibi oyunlar yer alıyor. Şüphesiz liste bunlarla da sınırlı değil.

Silent Hill Serisi

Konami imzalı oyunun birincil versiyonları 1998’li yıllarda PlayStation için çıktı. Aslında o zamanlar için oldukça dehşet olan oyunun, grafikleri de dönemine tarafından oldukça iyiydi. Sonrasında oyunun popülerliğini artırmasıyla birlikte karşımıza başka platformlarda da çıkmaya başladı. Silent Hill: Homecoming adıyla 2008 yılında karşımıza çıkan oyunun PS serisinden daha eksik beğenildiğini söyleyebiliriz.

Serinin tutkunları için en yakın tarihli olarak karşımıza Silent Hill 2: Enhanced Edition çıkmıştı oyunun fragmanını yukarıya ekliyoruz. Silent Hill 2: Enhanced Edition, çağdaş bir geniş ekran kamerayı oyuna dahil ediyor, daha yüksek çözünürlükler sunmak namına ekranda düzeltmeleri içinde barındırıyor. PC sürümü için dağıtılmış görsel, ses ve kusur iyileştirmeleri eklenen oyun için devamlı geliştirme paketleri de sunuluyor.

Silent Hill 2’nin özetle hikayesi:

Oyun, ölmüş karısından aldığı bir mektup üstüne onu seslenmek için ufak, kırsal ve gerçek dışı bir Amerikan kasabası olan Silent Hill’e dışarı giden belli başlı karakter James Sunderland’in öyküsünü anlatıyor.

Oyun James’in terk edilmiş kasabaya gelişi ve karısını aramaya başlaması ile başlıyor. James karısını aradığı zaman her tarafında kasabanın da dönüşüme uğradığını görürüz, Karanlığın, vahşetin ve dehşet yaratıkların bulunduğu bir mekan haline gelen bu kasaba siz oyuncular için de o ülkü bürünüyor.

Silent Hill serisindeki oyunlar zaman zaman psikolojik korku olarak da konumlandırılıyor ve insan doğasına yönelik ayrıca anlatısal ayrıca de psikoanalitik yönlere şive yapmasıyla oyunseverler göre seviliyor.

En iyi senaryoya sahip oyunlar!

En iyi senaryoya sahip oyunlar listemiz ile karşınızdayız. İşte bizi senaryolarıyla başka dünyalara götüren harikulade oyunlar!

1 2 3 4 5 6 7
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.