DOLAR 32,3254
EURO 34,7388
ALTIN 2.408,18
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Dünya Tenisinin Yıldızı Barbora Krejcikova’dan depremzedelere anlamlı destek

13.04.2023
A+
A-

Milli sporcu Çağla Büyükakçay ve Pemra Özgen’in dostu ve rakibi dünya 12 numarası Çek raket Barbora Krejcikova Türkiye’de birçok sporcu arkadaşı olduğunu hem onların vasıtası ile hem de uluslararası medyadan depremi ve etkilerini gerçekleştiği günden bu yana yakinen takip ettiğini Kahramanmaraş merkezli depremler için bağışta bulunacağını açıkladı.

Billie Jean King Cup Çek Cumhuriyeti-Ukrayna karşılaşması için Antalya’da bulunan Barbora Krejcikova düzenlenen basın toplantısında milli takımı için mücadele ettiği bu organizasyonda kazanacağı parayı depremzedelere bağışlayacağını söyledi. Ukrayna ve Türkiye organizatörlerine Antalya’da oynamalarına izin verdikleri için teşekkür eden Krejcikova, “Hem Ukrayna hem de Türkiye zor zamanlardan geçiyor. Bu turnuvada kazanacağım tüm miktarı depremde Türkiye’de mağdur olan insanlar için destek olarak bağışlamak istiyorum. Genç tenis oyuncularına yardım etmek istiyorum. Depremzedelere yardımcı olmaktan çok mutlu olurum. Türkiye Tenis Federasyonu ile yardımların nereye gideceği ve nasıl yardımlar yapılacağı ile ilgili sürekli bağlantıdayız. Eğer benim orada bulunmama da karar verirlerse orada bulunmaktan ve tenis oynamaktan gurur duyarım” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.