DOLAR 32,4930
EURO 34,5426
ALTIN 2.497,80
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Dünya Kupası heyecanı TV+ ekranlarında yaşanacak

19.11.2022
A+
A-

Türkiye’nin dijital içerik platformu TV+, 2022 Dünya Kupası heyecanını futbolseverlerle buluşturuyor. Tüm dünyanın heyecanla beklediği 2022 Dünya Kupası, Katar’da düzenlenecek. En iyilerin sahne alacağı turnuva, yarın başlayacak. İspanya La Liga, İtalya Serie A, NBA, Euroleague ve Formula 1 gibi birçok spor organizasyonunun yayınlandığı TV+’ta, 2022 Dünya Kupası’nın tüm maçları da izlenebilecek.

İlk karşılaşma ev sahibi Katar’la Ekvador arasında

2022 Dünya Kupası’nın startını verecek ilk karşılaşma, Katar ile Ekvador arasında yarın saat 19.00’da başlayacak. İkinci mücadele ise 21 Kasım Pazartesi günü saat 16.00’da İngiltere – İran arasında oynanacak. 64 karşılaşmanın oynanacağı dev turnuvanın tüm maçları TRT 1 ve TRT Spor kanallarında canlı yayınlanacak. Sporseverler, 20 Kasım-18 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek turnuvanın heyecanına TV+’ta ortak olacak.

Bu sene 22. kez düzenlenecek olan Dünya Kupası’na, beş kez şampiyonluk kazanmayı başaran Brezilya milli takımı damga vurdu. Toplam sekiz ülkenin kupa kaldırdığı organizasyonda Brezilya’yı dörder şampiyonlukla Almanya ve İtalya takip ederken, Arjantin, Uruguay ve Fransa ikişer, İngiltere ve İspanya ise birer kez kupayı evine götürdü.

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.