DOLAR 32,5542
EURO 34,9068
ALTIN 2.429,71
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Dünya Kahve Günü için özel indirimler başladı!

01.10.2018
A+
A-

MediaMarkt’ın internete özel olan kampanya ile birbirinden farklı kahve grubu ürünlerinde yüzde 20 indirim başladı. 1 Ekim tarihine özel olarak başlatılan bu kampanyadan faydalanmak için aşağıdaki görsele tıklamanız yeterli olacak.

MediaMarkt’ın web sitesinden ulaşabileceğiniz bu kampanyada, farklı niteliklere sahip olan yüzlerce çeşit kahve makinesini yüzde 20 indirim ile satın alabileceksiniz. Farklı fiyat kategorilerinde yer alan çok sayıda kahve grubu ürünü sizleri bekliyor. Bunların arasında, Türk Kahve makineleri, filtre kahve makineleri, iş yerleri ve kafeler için tam otomatik kahve makineleri gibi çok farklı ürünlere indirimli olarak sahip olabilirsiniz.

Bugüne özel olarak başlayan ve gün içerisinde sonlanacak indirim fırsatları ile hayalinizdeki kahve makinesine sahip olabilirsiniz. Kahve tutkunlarının 1Ekim Dünya Kahve Günü’nü kutluyoruz!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.