DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Dudullu Postası’nın yeni fragmanı yayınlandı

13.02.2018
A+
A-

Ünlü oyuncu Şenay Gürler, Dudullu Postası’na konuk oldu.

 Dudullu Postası’nın bu cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümüne ünlü oyuncu Şenay Gürler konuk oldu. Gürler dizide, moda tasarımcısı Lale Peksivri karakterine hayat verecek.

 16 Şubat cuma akşamı sadece BluTV’de yayınlanacak olan Dudullu Postası’nın yeni bölüm özeti şöyle;

 Tayfur, Melis’i elde etmek için yine iş başındadır. Dudullu’da bir ağacın üzerinde L ve N harflerini gören Tayfur (Taner Ölmez), Melis’in (Hazar Ergüçlü) babası Necati’yi bulduğunu zannederek ağacı Melis’e götürür. Melis’in kayıp babası Necati’nin Lale ile beraber olduğu düşünülür ve moda tasarımcısı Lale Peksivri’nin (Şenay Gürler) peşinden gidilir.

Dudullu Postası’nın yeni fragmanı yayınlandı

 Polisiye ve Absürd Komedi Bir Arada

Dudullu Postası, gazeteciliği hayatının orta yerine koymuş, yeteneksizliğinden bihaber olan ama kendini de memleketin yegane gazetecisi zanneden, kendine hayranlığıyla kör olan Asım’ın (Güven Kıraç), Dudullu’da bir yerel gazete çıkarmak istemesiyle başlıyor. Yeni açılan gazetede, arkadaşları Ersan (Ahmet Rıfat Şungar) ve Cem’le ( Özgür Emre Yıldırım) çalışmaya başlayan Tayfur (Taner Ölmez) bir yandan aşık olduğu Melis’e (Hazar Ergüçlü), Melis’in abisi Eyüp’ü (Bülent Şakrak) atlatarak ulaşmaya çalışırken bir yandan da gazetedeki ekip arkadaşlarıyla birlikte mahalledeki “Kayıp Babalar”ı bulmaya çalışır.

Dudullu Postası’nın yeni fragmanı yayınlandı

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.