DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Dubai’de Yaşanan Kriz ve Ivana Sert’in Dönüş Hikayesi: Olayların İç Yüzü

Dubai’de yaşanan kriz ve Ivana Sert’in dönüş hikayesinin iç yüzünü merak edin: olaylar, etkiler ve analizlerle sarsıcı bir yolculuk.

10.03.2026
A+
A-

İran, İsrail ve ABD’nin ortak operasyonuna karşılık Körfez ülkelerine yönelik füzeli saldırılar devam ederken, saldırılardan biri Fairmont The Palm yakınlarında çok sayıda Türk vatandaşının bulunduğu bölgeye isabet etti. Bu gelişmelerin gölgesinde Ivana Sert, Dubai’de oğlu Ateş ile birlikte mahsur kaldı ve Türkiye’ye dönüş için planlarını tek tek değiştirmek zorunda kaldı.

Dubai'de Yaşanan Kriz ve Ivana Sert'in Dönüş Hikayesi: Olayların İç Yüzü

Ivana Sert, uçakla Türkiye’ye dönmeyi umut ederken havalimanında bekleyenler arasındaydı. Yaşanan patlama seslerinin ardından uçuşların iptal edilmesi, güvenlik endişelerini artırdı. Sosyal medya hesabından yayınladığı videolarda, Dubai havalimanının içerisinde bulunduğu durumu gözler önüne serdi ve şu anki belirsizliğe dikkat çekti: “Dubai havalimanındayız şuanda. 20 dakika önce bir ses duyduk, patlama oldu. Müdahale ettiler. İnşallah uçuş olacak bugün, dua edelim. Maalesef uçağımızı terk ediyoruz. Güvenli değil uçmaya. 3 tane patlama oldu. Bir parça piste düştü. Ondan dolayı uçak kalkmadı.”

“Zor Günlerden Geçtik” Sergilediği sabır ve güven duygusuyla ailenin güvenliğini korumaya çalışan Sert, oğlu Ateş ile birlikte ülkelerine dönmek üzere birbirine destek oldu. Büyük endişeler arasındaki anları paylaşan Sert, şu sözlerle duygularını ifade etti: “Oğlumla birlikte hayatımızın en zor günlerinden geçtik. Savaşın gölgesinde Dubai’de günlerce mahsur kaldık… İçimdeki korkuyu ona hissettirmemek için güçlü durdum. Çünkü kalbimde biliyordum ki Allah bizi yalnız bırakmaz. Her an onun korumasını ve umudunu hissettim… Şükürler olsun, oğlumla birlikte ülkeme döndüm…”

Bu süreçte haber merkezi Ensonhaber’in bilgilerine göre olayla ilgili gelişmeler takip ediliyor ve taraflar güvenli bir şekilde ülkelerine ulaşmak için çaba gösteriyor. Kaynak: Ensonhaber Haber Merkezi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.