DOLAR 32,3835
EURO 35,0525
ALTIN 2.326,19
BIST 9.098,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Dua yazdırmak için gittiği medyumun tecavüzüne uğradı!

29.08.2020
A+
A-

İKRAM EDİLEN SUYU İÇİP KENDİNDEN GEÇTİ

Sabah Gazetesi’nden Atakan Irmak’ın haberine göre genç kadın, geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı arkadaşlarının tavsiyesiyle hocaya giderek dualı su içmeye karar verdi. Kendisini medyum olarak tanıtan E.A.,’ya giden genç kadın, burada kendisine ikram edilen suyu içti.

Arkadaşları ile lobide bekledikten kısa bir süre sonra odaya alınan genç kadın iddiaya göre burada kendisinden geçti. Gözlerini açtığında ne olduğunu anlayamayan genç kadın adrese gittikten kısa bir süre sonra telefonu çaldı.

BİRLİKTE OLUP VİDEOYA ALDI, ŞANTAJ YAPTI

Telefonla arayan medyum E.A., genç kadınla kendisinden geçtiği sırada yaşadığı birlikteliği video kaydına almış ve genç kadına şantaj yapmaya başlamıştı. Evli olan H.K., ise yapılan şantajlara dayanamayarak yenide E.A.,’ya giderek mecburen birliktelik yaşamaya başladı. Aradan aylar geçince medyum genç kadınla yaşadıkları birlikteliği sonlandırmak için 10 bin lira para istedi.

KURTULMAK İÇİN BANKADAN KREDİ ÇEKTİ

Bankaya giderek kredi çekip genç adamdan kurtulmayı hayal eden mağdur kadın, parayı teslim ettikten sonra ise şantajların ardı arkası kesilmedi. E.A.,’ın peşini bırakacağını düşünerek medyuma cep telefonu, hediye ve paralar veren genç kadın, yine de medyumun şantajlarından kurtulamadı.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Savcılığa başvurarak yardım isteyen genç kadının ihbarı üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MEDYUM TEHDİDE UĞRADIM DİYEREK SUÇLAMALARI REDDETTİ

İhbar sonrası gözaltına alınan medyum, kendisinin tehdide maruz kaldığını belirtip suçlamaları reddetti. Savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.