DOLAR 32,5668
EURO 34,8820
ALTIN 2.438,56
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Drone’ları ile ünlü DJI önemli bir ortaklığa imza attı!

03.12.2018
A+
A-

Söz konusu bu ortaklığı basın bildirisi ile duyuran şirket,  teorik ve pratiğe yönelik akademik ortamda drone’ların nasıl kullanıldığını gösteren kısa bir film de çekti. Bilindiği üzere Torino Politeknik Üniversitesi, mimarlık ve mühendislik alanındaki tüm sektörlerde en yeni teknolojilere öncülük eden uluslararası kamu kuruluşlarından biri olarak karşımıza çıkıyor.

Avrupa’da ilk defa Torino Politeknik Üniversitesi tarafında verilen drone haritalama dersi ile birlikte, öğrencilerine her daim teknolojinin nimetlerini sunan Politeknik Üniversitesi, drone konusunda daha da ön plana çıkmayı hedefliyor.

DJI ile imzalanan ortaklık sayesinde Politeknik Üniversitesi, kurumsal uygulamalar için endüstri standartlarını belirleme konusunda önemli çalışmalara imza atacak.

Juskauskas açıklamasında ” Torino Politeknik Üniversitesi drone araştırması ve inovasyon için bir altyapı sunarak gerçek bir ticari drone ekosistemine mükemmel bir örnek teşkil ediyor. Üniversiteyi desteklemekten gurur duyuyoruz çünkü drone müfredatı, öğrencilere ve araştırmacılara, gelecekteki kurumsal çözümler için sağlam bir teorik ve pratik bir temel sağlıyor. ” ifadelerine yer verdi. Aşağıdan söz konusu, kısa filmi izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.