DOLAR 32,5836
EURO 34,6522
ALTIN 2.527,59
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Drew Barrymore’dan sinemaya elveda!

13.03.2021
A+
A-

ABD’li oyuncu Drew Barrymore, sinemayı bırakıyor. 46 yaşındaki yıldız, ilk kez 1980 yılında Altered States (Gerçeğin Ötesinde) filmiyle beyazperdeye çıktığında henüz beş yaşındaydı.

“50 First Dates (50 İlk Öpücük)”, “ET” ve “Never Been Kissed (Gerçek Öpücük)” gibi yapımlardaki rolleriyle sevilen Barrymore, artık setlerde olmak istemediğini açıkladı.

“FİLM SETİNDE OLMAK İSTEMİYORUM”

Andy Cohen’in radyo programına katılan ünlü yıldız, kariyeri hakkında konuşurken, “Dürüst olmak gerekirse artık bir film setinde olmak istemiyorum” dedi. “Ama çocuklarım büyüdükçe bu değişebilir” diyen Barrymore, “Çocuklarım doğduğunda bu işi yapmayı bıraktım, çünkü başladığımda henüz altı bezli 11 aylık bebektim” ifadesini kullandı.

“BU BENİM YOLCULUĞUM OLMALI”

Çocuklarına kendi bakmak istediğini söyleyen oyuncu, “Film setinde bakıcıyı arayıp çocukların nasıl olduğunu sormak istemedim. Bu benim yolculuğum olmamalı dedim” ifadesini kullandı.

Drew Barrymore, en son geçen yıl “The Stand In” filminde ayrıca dijital platformda yayınlanan üç sezonluk “Santa Clarita Diet” adlı komedi dizisinde oynamıştı.

Sekiz ve altı yaşında iki çocuğu olan ünlü oyuncu, bu dizinin, çocuklarına bakmak için setlere verdiği aranın ardından kendine güvenini geri getirmesi açısından önemli olduğunu dile getirdi. “Mükemmeldi, komediydi, lezzetli ve eğlenceliydi” dediği dizi için Barrymore, “Onu daha fazla sevemezdim. Beni gerçekten kurtardı. O dizi başıma gelen en harika şeydi” ifadesini kullandı.

Güzel oyuncu her ne kadar film setlerini bırakmak istediğini söylese de geçen yıl eylül ayında CBS’te yayınlanmaya başlayan “The Drew Barrymore Show” adlı kendi talk show’uyla seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.