DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

DrDisrespect, Twitch yasağı hakkında yorumlama yaptı Ünlü yayıncı DrDisrespect Twitch yasağı hakkında yorumlama yaptı. Yayıncı tarafından yapılan açıklamayla…

29.06.2020
A+
A-

Twitch yayıncıları arasında en fazla izlenenlerden biri olan DrDisrespect, geçtiğimiz günlerde süresiz olarak Twitch’deri yasaklanmıştı. Twitch tarafından konu hakkında yapılan açıklamada, emin bir sebep de bulunmuyordu. Açıklamada bir yayıncının kalabalık ilkelerini ve hizmet başvuru formu şartlarını ihlal ettiğine dair delil olduğunda, harekete geçileceği belirtildi. Bu kuralların statü ve tartma farkı olmadan herkes için geçerli olduğu söylendi.

Sağladığı büyük kazançla tanıtan DrDisrespect, Twitch yasağı için aşağıdaki paylaşımı yaptı. Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Şampiyonlar kulübü… Twitch, aldıkları kararla ilgili belirtilmiş bir sebebi bana belirtmedi. Zorlama zamanda destekleyen herkesle sımsıkı el sıkışıyorum. (teşekkür ediyorum)” dedi.

Champions Club,

Twitch has anekdot notified me on the specific reason behind their decision… Firm handshakes to all for the support during this difficult time.

-Dr Disrespect

— Dr Disrespect (@drdisrespect) June 28, 2020

Keza ambargo sebebine dair bir takım haberler de var. E-spor gazeteci Rod Breslau, güvendiği kaynaklarından aldığı bilgilerle, yasağın sebebini öğrendiği ve konunun hassasiyeti için açıklama yapmayacağını belirtti. Bu konuda da sıcacık hissetmediğini belirtti.

Konu hakkında daha artı haberin ortaya çıkabileceği belirtiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.