DOLAR 32,2584
EURO 34,7652
ALTIN 2.387,60
BIST 10.267,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Dr. Erol Köse’den büyük Corona iddiası!

30.03.2020
A+
A-

Dr. Erol Köse, Instagram hesabından yaptığı paylaşımında, “İşte gerçek bu… Çoğu kişi Ekim, Kasım, Aralık ve Ocak‘ta zaten Çin Corona Salgını öncesi; uzun süren; ‘Ağır geçiyor’ dediğimiz gribal enfeksiyon oldu ve bence hepsi Corona idi… Zira tanıma uyuyor!

Yarasa çorbası olayı ABD‘nin Çin ekonomisini çökertme planı. Nereden anlasın ki? Zamanı geriye alıp çorbayı inceleyemeyeceğine göre -ki hani yemekten geçmiyordu?

Hepsi algı operasyonu… Kuş gribi, domuz gribi gibi bu da bu yıl yeni olmayan aylardır süren bir grip türü ve genelde de gripte test vs yapılmaz ilaçla yollanır bronşitte (zatürre) ise antibitiyotik vs. Özetle Çin’de çıktı vs yalandır ve de çoğu insan belki atlattık bile..” ifadelerinde bulunarak oldukça konuşulacak bir iddiayı dile getirdi.

Köse’nin takipçileri de bu paylaşımı yorum ve beğeni yağmuruna tutarak Köse ile aynı görüşü savunduklarını dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.