DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

DPÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsünde görev değişimi

30.08.2023
A+
A-

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü görevine getirilen Doç. Dr. Eray Acar düzenlenen törenle görevi Doç. Dr. Arif Kolay’dan devraldı.

Enstitünün toplantı odasında düzenlenen devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Özer Aydın, Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür, müdürlük görevini devreden Doç. Dr. Arif Kolay, müdürlük görevini devralan Doç. Dr. Eray Acar ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü personeli katıldı.

Törende bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, “Enstitümüz çok başarılı çalışmalar yaptı. Bu devir teslim töreni bir bayrak değişimi. Çalışmaları sebebiyle Arif hocamıza teşekkür ediyorum. Bu bayrağa alın terini dökerek bütün akademik birikimini ortaya koyarak şanla şerefle teslim ettiği için kendisini tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğünü devreden Doç. Dr. Arif Kolay yaptığı konuşmada,” Kıymetli çalışma arkadaşlarım, bayrağı devralalı bir buçuk sene oldu. Bu süreçte akademik ve idari personelimizle özveriyle çalıştık ve bugüne kadar getirdik. Kendimizden önce devraldığımız arkadaşlardan bir adım ileriye götürmeye çalıştık. Ben burada tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Eray hocamıza da görevinde başarılar diliyorum. Bizim yapabileceğimiz bir şey olduğu sürece elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğünü devralan Doç. Dr. Eray Acar konuşmasında,” Üniversitemize, milletimize akademik katkı sunma görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Enstitümüzü devraldığımız noktadan daha ileriye taşımak öncelikli hedefimiz olacaktır. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Devir teslim töreninin sonunda Rektör Kızıltoprak, Doç. Dr. Arif Kolay’a çiçek takdiminde bulunarak hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Doç. Dr. Arif Kolay da Doç. Dr. Eray Acar’a çiçek sunarak yeni görevinde başarılar diledi.

DPÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsünde görev değişimi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.