DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Dövme yaptırmaya çekinenler için dövme desenli çoraplar

01.12.2017
A+
A-

Dövme tutkunları artık sınırlarını iyice zorlamış ve sosyal medyada yeni bir çılgınlık başlatmışlardı. 

Birçok genç kadın gerçek naylon çorap giymek yerine, bacaklarına sanki çorap giymiş gibi dövmeler yaptırıyorlar. Bu dövmeleriyle çektirdikleri pozlarını da sosyal medyada paylaşıyorlar. 

İşte tam da bu dövme akımına karşı öyle bir tasarım piyasaya sürüldü ki adeta seksi trende karşılık verme üzerine tasarlanmış gibi… 

Dövme yaptırmak istiyor fakat aklınızda da onlarca soru olabilir.

Canım çok acır mı?… Ya sıkılırsam… Sıkılırsam sildirmek için de çok uğraşmam lazım… vb. gibi nedenlerden dolayı sürekli tereddüt duyuyor olabilirsiniz. 
 

Tel Aviv merkezli Gabby ve Idan’ın online alışveriş mağazalarında bulabileceğiniz dövme desenli çoraplar ile bu sorularınızdan kurtulabilirsiniz.

İsterseniz tüm asiliğinizi ortaya koyacak boydan boya desenli bir model tercih edin…
 

İsterseniz de romantik tarafınıza yenik düşüp, daha sade ve minimal tasarımlarından yana seçiminizi kullanın.

Stiliniz hangi modeli yansıtıyorsa yansıtsın bu dövme desenli çoraplar, kış sezonunda etek ve elbise giymekten keyif alanların denemesi gereken trendler arasında yerini alacak gibi duruyor.

DÖVME DESENLİ RENKLİ ÇORAPLAR

Ten renginin dışında pastel tonlarında da modellere sahip olan bu marka dövme yaptırmayı çok isteyen ama bir türlü cesaret edemeyen modaseverlerin hayalini gerçekleştirmeyi amaçlayarak bu çorap tasarımlarını piyasaya sürmüş.
 

Bakalım fikrin yaratıcılığı kadar satışları da başarılı olacak mı?
 

İşte onlarca farklı tarzda ve desende dövme motifli çoraplar… 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.