DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Dört Yıldır Beklenen League of Legends Oyunu ‘Convergence’ın Çıkış Tarihi Açıklandı!

08.05.2023
A+
A-

Riot Games’in 2009’da piyasaya sürdüğü League of Legends oyunu, günümüzde artık bir evrene dönüştü. Oyun evrenindeki şampiyonların başrolde olduğu bir Netflix dizisinden farklı şampiyonları konu alan yeni oyunlara kadar artık farklı konseptlerle LoL dünyasını görmeye başlamıştık.

Şirket, son olarak 2019 yılında gösterilen ve sevilen şampiyon Ekko’ya odaklanan bir oyun daha çıkarıyor. Convergence: A League of Legends Story adıyla çıkacak yeni oyun, tüm platformlarda yayınlanacak. Oyunun çıkış tarihi de açıklandı.

Convergence fragmanı:

Convergence nasıl bir oyun olacak?

convergence

Double Stallion tarafından geliştirilen Convergence, 2D platform oyunu olacak. Geliştirici şirket, daha önce Speed Brawl ve Big Action Mega Fight! oyunlarıyla adını duyurmuştu.

Oyunda, Ekko olarak 2D dünyada zamanı büktüğümüz, bol bol aksiyon yaşadığımız Zaun’a atılacağız. Parkur elementlerine de yer verecek oyunda zaman kontrol yeteneklerimizi geliştirerek düşmanları yeneceğiz.

Oyunun sistem gereksinimleri henüz paylaşılmadı.

Convergence çıkış tarihi:

convergence

Convergence: A League of Legends Story, 23 Mayıs’ta yayınlanacak. Oyun, Nintendo Switch, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC platformlarından oynanabilecek.

Convergence fiyatı:

Convergence’ın fiyatı henüz açıklanmadı.

Anneleri Mutlu Edecek Teknolojik Hediye Tavsiyeleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.