DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 23°C

Dört kameralı HTC U12 nasıl olacak?

27.04.2018
A+
A-

Tayvanlı üretici birçok yenilikle karşımıza çıksa da ne yazık ki beklediği yükselişi bir türlü göremedi. Şu sıralarda HTC U12 modeli üzerinde çalışamalar yürüten marka, görünen o ki sona yaklaşmış.

Verizon veri tabanında gün yüzüne çıkan HTC U12, günümüzün tüm trendlerini ve markanın kendi geliştirdiği yeniliklerle birlikte oldukça iddialı gözüküyor.

İlk olarak ekrandan başlarsak modelde Super WQHD LCD 6 panel kullanılıyor. 6 inç büyüklüğündeki bu panel deyim yerindeyse çerçevesiz tasarımı kullanıcıya sunmayı vadediyor. Bunun yanı sıra Snapdragon 845 işlemciden gücünü alan modelde 8 GB RAM yer alıyor.

128 GB ve 256 GB dahili depolama kapasite seçenekleri sunacak olan HTC U12 ayrıca microSD kart desteği sayesinde 2 TB‘a kadar hafızasını arttırma imkanına sahip.

Kamera konusunda da oldukça iddialı görünen U12, arka tarafta 12 Megapiksel ve 16 Megapiksellik F1.5 diyafram değerindeki çift kamera kurulumuyla geliyor. Ön tarafta ise çift 8 Megapiksel kameraya yer verilirken Ultrapixel ve UltraSpeed AF teknolojileri vurgulanıyor. 4K videolar çekebilen bu kameralarda üstelik optik görüntü sabitlemede unutulmamış.

Android 8.0 Oreo ile çalışacak olan model gücünü ise 3500 mAh kapasitesindeki bataryadan alacak. IP68 sertifikasıyla suya ve toza karşı direnç gösteren modelde Edge Sense 2 teknoloji sayesinde çerçevelerden sıkılarak geliştirilmiş bir şekilde kontrol mümkün hale getirilecek.

Çift SIM kart, Quick Charge 4+, kablosuz şarj, Bluetooth 5.0 ve NFC gibi özelliklere de sahip olan modelin fiyatınınsa Avrupa’da 799 euro yada 744 dolar olması bekleniyor.

:: HTC’nin yeni modeli sizce başarılı olabilir mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.