Dominik Livakovic Girona’da Yedeklik Sıkıntısını Derinleştiriyor: İstikrar Arayışı ve Teknik Heyetle Görüşme
Dominik Livakovic Girona’da yedeklik sıkıntısını aşmaya çalışıyor; istikrar için teknik heyetle görüşme ve yeni planlar üzerinde duruyor.
Fenerbahçe’den kiralık olarak Girona’ya transfer olan Dominik Livakovic, İspanya’da beklenen ilk 11 şansını elde edemiyor. Yedek kalması, tecrübeli kalecinin moralini bozuyor ve bu durumu teknik heyete iletmek zorunda kaldığını gösteriyor.
İmzalanan transferin ardından hiçbir maçta ilk 11’de görev alamayan Livakovic, yeni takımında da aynı kaderi paylaşmaktan dolayı hayal kırıklığı yaşıyor. Bu durum, oyuncunun formayı giymek konusundaki arzusu ile uyumlu bir şekilde vurgulanıyor.
HOCAYA YÖNELİK İSTEK İspanyol basınına göre 30 yaşındaki kaleci, teknik direktör Michel ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Livakovic, ilk 11’de yer almak için izin talep etti; ancak Michel bu talebi reddetti.
TAKIM İÇİNDE KARŞITLIK İŞARETLERİ Bu kararın ardından Livakovic’in takım arkadaşlarıyla iletişimini azalttığı ve pek çok oyuncuyla konuşmadığı iddia ediliyor. Yalnız kalmayı tercih eden kaleciye karşı bazı futbolcuların da mesafeli tavır sergilediği öne sürülüyor.