DOLAR 32,4720
EURO 34,8577
ALTIN 2.421,49
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Dolgularını mı eritti? Dilan Çiçek Deniz’den takipçisine yanıt

Son birkaç aydır yüzündeki değişimle dikkat çeken ve estetik iddialarıyla gündemden düşmeyen Dilan Çiçek Deniz, bir takipçisinin “Dolgularını mı erittin?” sorusuna yanıt verdi.

05.03.2024
A+
A-

Bir süredir estetik yaptırdığı iddialarıyla adından söz ettiren Dilan Çiçek Deniz, son olarak “Aşk Mevsimi” adlı filmde boy göstermişti.

Geçtiğimiz aylarda Ceyda Düvenci’nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programına konuk olan Dilan Çiçek Deniz yaptırdığı estetik müdahale hakkında konuşmuştu.

“PAŞA GÖNLÜM O AN ÖYLE BİR ŞEY İSTEDİ”

Aldığı eleştiriler hakkında “Benim için inanılmaz zor bir süreçti. 2023 hayatımın en zor senelerinden biri bile olabilir” diyen ünlü isim, yaptırdığı estetik müdahale ile ilgili de şu ifadeleri kulanmıştı:

“Aslında çok öyle bir şey yaptırdığımı düşünmeden bir şeye giriştim ve doktorumla da inanılmaz bir iletişim problemimiz oldu. Tabii benim de daha çok araştırıp soruşturmam gerekiyordu. Sonra vücudum inanılmaz tepki gösterdi. Çünkü omuz ameliyatını yeni olmuştum. Üstüne ani bir kararla böyle bir şeye karar verdim. Orada da şöyle bir şey oldu. Paşa gönlüm o an öyle bir şey istedi. Denemek istedim zaten yaptırdığım şey geçici olduğu için o konuda çok rahattım.”

“İYİLEŞME SÜRECİM DE UZUN SÜRDÜ”

Ünlü oyuncu, sözlerine “Ama konu o kadar çok büyüdü ve o kadar uzun sürdü ki o süreç. İyileşme sürecim de uzun sürdü. Çıkan haberler, insanlar, özellikle kadınlar… Beni sevenler beni gerçekten sarıp sarmaladı. Benim için göz açıcı bir süreçti. Gerçekten yanımda olup olmayan insanları gördüğüm bir süreç oldu. Yaşadığım kötü şeylerden pozitif bir şey çıkarmayı yönelen bir insanım. ‘Böyle bir hata yaptın Dilan. Tamam dedim bunu yaşayacaksın’. Bir daha asla böyle bir şeye girişmeyeceğimi biliyorum. Kendimi her şeyimle her yönümle kabul edip sevmeye çalışıyorum”  diye devam etmişti.

29 YAŞINA BASTI

28 Şubat’ta 29 yaşına basan Dilan Çiçek Deniz, bir takipçisinin “Dolgularını mı eritti? Yine güzelleşmiş” yorumuna verdiği yanıtla gündem oldu.

“NORMALE DÖNDÜM”

Bu yoruma kayıtsız kalamayan ünlü isim, “Erittim valla, normale döndüm” cevabını vererek dolgularıyla vedalaştığını duyurdu.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.