DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Dogecoin Kurucusundan Bitcoin Yorumu

Dogecoin’un kurucusu tarafından yapılan Bitcoin yorumlarını ve görüşlerini keşfedin. Kripto para dünyasındaki gelişmeleri ve analizleri takip edin.

07.04.2024
A+
A-

Meme coin’lerin atası olan kripto para birimi Dogecoin (DOGE)’in arkasındaki dehalardan biri olan Billy Markus, yakın zamanda Bitcoin’in değerlenmesine ilişkin alışılmadık yaklaşımıyla kripto topluluğunu karıştırdı. Kripto para birimleri hakkındaki esprili ve bazen tartışmalı görüşleriyle tanınan Markus, Bitcoin için ilgi çekici bir fiyat noktası önerdi: 69.420 dolar.

Tahmin 694.200 Dolara Dönüştü

Şakacı tahmini bir tepki fırtınasını ateşledi. Takipçiler birikti ve bir kullanıcı esprili bir şekilde 694.200 dolar gibi çok daha yüksek bir fiyat teklifi teklif etti. Şakacı ruhu benimseyen Markus, kayıtsız bir şekilde “hm evet buna izin vereceğim” diyerek hemen kabul etti.

Markus’un Alışılmadık Yaklaşımı

Markus'un Alışılmadık Yaklaşımı

Markus’un alışılmadık yaklaşımı, kripto para birimi alanında gelişen dinamikleri hatırlatıyor. Teknik analiz ve piyasa güçleri hayati faktörler olmaya devam ederken, internet kültürünün ve meme odaklı duyarlılığın yadsınamaz etkisi göz ardı edilemez. Bu olay, çevrimiçi mizahın ve paylaşılan deneyimlerin piyasa davranışını şekillendirme potansiyelini vurguluyor.

Kripto para birimleri hakkında esprili ve bazen tartışmalı görüşleriyle tanınan Dogecoin (DOGE)’in kurucu ortağı Billy Markus, Bitcoin’in değerlenmesine ilişkin alışılmadık bir yaklaşım sergiledi. Markus, Bitcoin için ilginç bir fiyat noktası önerdi: 69.420 dolar.

Çevrimiçi topluluklarda popüler bir meme numarası olan bu görünüşte keyfi rakam, internet kültürünün kripto para birimi üzerindeki artan etkisinin bir kanıtı olarak hizmet ediyor. Her zaman şakacı olan Markus, mantığını basit bir şekilde ortaya koydu ve “Çünkü memler evrende hüküm sürüyor.” dedi.

Şakacı tahmini bir tepki fırtınasını ateşledi. Takipçiler birikti ve bir kullanıcı esprili bir şekilde 694.200 dolar gibi çok daha yüksek bir fiyat teklifi teklif etti. Şakacı ruhu benimseyen Markus, kayıtsız bir şekilde “hm evet buna izin vereceğim” diyerek hemen kabul etti.

İlginç bir şekilde, komik alışverişin ortasında, Bitcoin’in gerçek dünya fiyatı esrarengiz bir korelasyon sergiledi. Bugün itibarıyla Bitcoin, Markus’un önerdiği değerlemenin yalnızca %6,4’ü kadar düşük olan 69.420 dolar seviyesinin biraz üzerinde bulunuyor.

Bu şaşırtıcı gelişme spekülasyonları alevlendirdi ve bazıları meme’den ilham alan tahminin gerçekten bir miktar ağırlık taşıyıp taşıyamayacağını merak etti. Tesadüf mü, yoksa internet virallığının körüklediği geleceğe bir bakış mı? Sadece zaman gösterecek.

Bu arada Markus’un parlak buluşu Dogecoin de partinin dışında kalmadı. Kripto coşkusu dalgasını sürdüren Dogecoin %5’lik bir artış yaşadı ve DOGE başına 0,195 dolara ulaştı. Bu momentumdan yararlanan Markus, ikonik Doge meme’inin yer aldığı eğlenceli bir kolaj paylaştı. Bir “Go, Doge, Go!” ile kripto para birimini ileriye doğru teşvik etti.

Markus’un alışılmadık yaklaşımı, kripto para birimi alanında gelişen dinamikleri hatırlatıyor. Teknik analiz ve piyasa güçleri hayati faktörler olmaya devam ederken, internet kültürünün ve meme odaklı duyarlılığın yadsınamaz etkisi göz ardı edilemez. Bu olay, çevrimiçi mizahın ve paylaşılan deneyimlerin piyasa davranışını şekillendirme potansiyelini vurguluyor. Böylece, şaka ile gerçek tahmin arasındaki çizgiyi bulanıklaştırıyor. Markus’un Bitcoin hakkındaki kehanetinin tamamen gerçekleşip gerçekleşmeyeceği henüz bilinmemekte.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.