DOLAR 32,5110
EURO 34,8958
ALTIN 2.455,36
BIST 9.889,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Doğan, Pakistan Başbakanı ile buluştu

24.01.2020
A+
A-

CÖMERT YILDIZ –   / ÖZEL HABER

Dünyanın etkili siyasetçileri ve iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin katıldığı Dünya Ekonomik Forumu (WEF) İsviçre’de devam ediyor. İş ve politik dünyanın buluştuğu Davos’ta, Türk işadamları ve yöneticileri de liderlerle görüşme trafiğini başlattı. Davos’ta gerçekleşen ikili görüşmelerde ilk bilgileri Borsagundem.com’dan duyurmuştuk. Bu haberlerden ilki Sabancı Holding’in Rusya Federasyonu‘na bağlı Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rüstem Nurgaliyeviç Minnihanov ile görüşmesiydi. Ardından Çalık Holding’in sahibi Ahmet Çalık, Davos’ta Pakistan Başbakanı İmran Han ile bir araya geldiğini de Finansgundem.com ile sizlere duyurmuştuk. Davos trafiğinden bir ilk haberi daha sizlere iletiyoruz.

ENERJİ VE TURİZME DAVET

Pakistan Başbakanı Imran Han, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı ile bir araya geldi. Begümhan Doğan Faralyalı, Pakistan Başbakanı Imran Han’a, enerji, medya, sanayi, ticaret, sigorta ve turizm sektörlerinde faaliyet gösterdiklerini anlattı.
Pakistan Başbakanı ise hükümetin yatırımcıları kolaylaştırmak için reform gündemine girdiğini ve iş kurmak için mümkün olan tüm desteği sağlayacağını söyledi. Başbakan Imran Han, Doğan Holding’i enerji ve turizm sektörlerindeki yatırımlarına davet etti. 

Sabancı Rusya’ya yatırım mı yapacak?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.