DOLAR 32,2912
EURO 34,7920
ALTIN 2.403,55
BIST 10.264,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Doğal Alımlılık İçin Yapılacaklar

19.06.2020
A+
A-

Pürüzsüz bir deri ve pürüzsüz bir tene sahip almak için her gün yenilemek gerekiyor. Doğru bakım ürünlerini tercih ederek kısa sürede cilt sorunlarından kurtulabilirsiniz. Doğal maske ve peelingler de istediğiniz görünümü kazanmanız için tezgâhtar olacaktır. Doğal alımlılık için yapılacaklar ve nelere uyarı edileceği konusunda bilmeniz gereken püf noktalar var. Haberimizde günlük bakım önerilerini ve cilt tipine yerinde ürün seçimlerini bulabilirsiniz.
Doğal Çekicilik için Jurnal Bakım Nasıl Yapılmalı?
Pürüzsüz bir tene sahip almak istiyorsanız deri bakımını günlük yapmanız gerekiyor. Öncelikle cilt sorunlarınız varsa bu sorunları giderecek ürünler kullanmalısınız. Bu ürünlerle birlikte cildinizi temizleyecek Peelingleri jurnal kullanabilirsiniz.
• Günlük cilt bakımı için yüzünüzü düzenli olarak soğuk su ile yıkayın. Soğuk su, cildin daha taze görünmesini sağlar.
• Deri tonunu eşitlemek için günlük buz masajı yapabilirsiniz. Buz masajı yaparken yüzünüzde 1-2 dakika bekleterek tüm yüzünüze uygulayın.
• Jurnal hayatta cildimiz hava şartlarından, sigara dumanından ve hava kirliğinden etkilenir. bu nedenle günde iki kere temizlemek için Peeling yapabilirsiniz.
• Yüzünüzü sıcak su ile yıkamamaya özen gösterin.
• Göz çevresinde bitkinlik belirtileri oluşmaması için günlük bakım yapmanız gerekiyor. Ilık çay masajı yaparak göz bakımını tamamlayabilirsiniz.
• Dudaklarınız da çevresel faktörlerden etkilenir ve kuruma çatlama gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Jurnal dudak bakımı için balla dudaklarınıza masaj yapabilirsiniz.
• Cildin sağlıklı görünmesi için bol bol su tüketmeniz gerekiyor. Cildin ihtiyacı olan nemi karşılamak için ayrıca gece keza gündüz nemlendirici kremler kullanın.
Doğal Güzellik için Nelere Uyarı Etmeli?
Doğal çekicilik için yapılacaklar jurnal bakımlarla sınırlı kalmamalıdır. Gün içerisinde yüzünüzü temiz tutsanız da siyah nokta ve sivilce gibi deri sorunları yaşayabilirsiniz. Yüzü derinlemesine arındırmak için haftada iki defa doğal maskeler kullanın. Doğal maskeleri evde kolaylıkla hazırlayabilir ve kısa sürede uygulayabilirsiniz. Haftada 2-3 kez doğal yağlarla cildinize masaj yapabilirsiniz. Cilde en iyi gelen yağlar arasında; Hindistan cevizi yağı, portakal yağı ve badem yağı yer alıyor. Portakal yağı, yağlı ciltler için diğer yağlar ise tüm deri tipleri için uygundur.
Doğal güzellik için saç bakımını da ihmalkârlık etmemelisiniz. Saçlarınızın cansız ve mat görünmemesi için haftalık saç maskesi yapmalısınız. Saç maskesi yerine getirmek için mayonez kullanabilirsiniz. Evde kolaylıkla yapabileceğiniz mayonezin içinde saça iyi gelen birçok araç gereç olduğu için saçın ihtiyacı olan nemi ve yumuşaklığı verecektir. Mayonezle saçınıza masaj yaptıktan sonradan 15-20 dakika bekleyin ve durulayın. Haftada 1 kere uygulayabilirsiniz.
Doğal Çekicilik için Ceset Bakımı Nasıl Yapılır?
Doğal güzellik elbette sadece tenimizin pürüzsüz olmasıyla olmuyor. Doğal güzellik için yapılacaklar arasına karoser bakımını da eklemelisiniz. Vücudunuzu ölü derilerden arındırmak için her banyoda kese kullanın. Şeker ve limon karışımı ile Peeling elde edebilir ve vücudunuza uygulayabilirsiniz. Portakal yağı ve bebe yağı ile haftada bir kere masaj yaparak cildin yumuşak olmasını sağlayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.