DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C

DJI Osmo Mobile 2 ön inceleme

12.01.2018
A+
A-

DJI Osmo Mobile 2, bir önceki modelde eleştirilere maruz kalan eksiklerden arındırılmış bir model. Makyajlanan tasarımı ile daha da şık görünen Osmo Mobile 2, ilk modelde çok fazla eleştiri alan şarj girişi yerine çok daha yaygın olan microUSB girişine sahip.

CES 2018 hakkındaki tüm haberlerimiz için tıklayınız

Batarya performansı noktasında da çok ciddi iyileştirmeler söz konusu. İlk DJI Osmo Mobile modeli, tek şarjla 5 saate kadar kullanım sunarken, bu modelde tek şarjla kullanım süresi 15 saat seviyesine kadar çıkmış durumda. Akıllı telefonlarıyla vlog yapan ve yaratıcı içerikler oluşturmak isteyenler için DJI Osmo Mobile 2 modelini değerlendirdik.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.