DOLAR 32,2449
EURO 34,7098
ALTIN 2.409,05
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

DJI Mavic 2 Pro ve Mavic 2 Zoom tanıtıldı!

23.08.2018
A+
A-

Geliştirilmiş pilot yardım sistemi ( APAS ) sayesinde engellere karşı çok daha duvarlı olan Mavic 2 serisi, 8 KM menzile sahip. Bu kapsamda uçuş süresi ve menzil bakımından Mavic’e göre büyük bir yol kat edilemediği görünüyor.

Mavic 2 Pro’da Hasselblad tarafından geliştirilen 20 Megapiksel çözünürlüğünde ve 1 inç büyüklüğünde olan bir CMOS sensör yer alıyor. Karşılaştırma için Mavic Pro’da, 12 Megapiksel çözünürlüğünde bir sensör bulunduğunu belirmek isteriz.

f/2.8 ve f/11 diyafram aralığı sunan bu sensör, 4K / 10 bit HDR desteği ile dikkat çekiyor. Bu kapsamda Mavic Pro’ya kıyasla, Hasselblad üretimi bu sensör ile Mavic 2 Pro modelinin başarılı işlere imza atacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

DJI Mavic 2 Zoom özellikleri ile neler sunuyor?

Mavic 2 Zoom ise adından da anlaşılacağı üzere yakınlaştırma yapma imkanı sunuyor. 12 Megapiksel çözünürlüğündeki 24 – 48 mm sensör, 2x optik ve 2x dijital yakınlaştırma imkanı sağlıyor. Böylece 4x yakınlaştırma elde ediliyor.

Süper çözünürlük modu ile birden fazla fotoğraf birleştirilerek 48 Megapiksel çözünürlüğünde tek bir fotoğraf elde edilebiliyor. Havadayken yakınlaştırma yapmanın zor olacağı dikkate alındığında, bu gerçekten gerekli bir özellik.

1 / 2.3 inç büyüklüğünde CMOS sensörün yer aldığı DJI Mavic 2 Zoom modelinin diğer teknik özellikleri ve yazılımsal yetenekleri, Mavic 2 Pro modeli ile aynı.

DJI Mavic 2 Pro fiyatı ve DJI Mavic 2 Zoom fiyatı!

DJI Mavic 2 Pro fiyatı 1499 dolar, Mavic 2 Zoom fiyatı ise 1249 dolar olarak açıklandı. İki adet pil, şarj yuvası, yedek pervaneler ve bunları taşımak için çanta içeren DJI Fly More kitini almak isteyenlerin ise 319 dolar ödemesi gerekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.