DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

DISNEY VE PIXAR’DAN SİHİR DOLU BİR MACERA: ONWARD

19.09.2020
A+
A-

EĞLENCE VE AKSİYON BİR ARADA

Disney ve Pixar stüdyolarının eğlenceli animasyon filmi Hadi Gidelim (Onward) vizyondaki yerini aldı. Aksiyon, macera ve komedi türündeki animasyon 175 milyon dolarlık dev bir bütçeye sahip. Seyircileri sihir dolu bir maceraya çıkartan “Onward” filmi, ailecek izlenecek muhteşem bir yapım. Seslendirme kadrosunda; Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus, Octavia Spencer, Mel Rodriguez ve Kyle Bornheimer gibi ünlü isimler bulunuyor. Yönetmenliğini Dan Scanlon’ın yaptığı filmin senaryosu; Dan Scanlon, Jason Headley ve Keith Bunin‘e ait.

ONWARD KONUSU

Babalarını küçük yaşta kaybeden iki kardeş elf Ian ve Barley, sihir yapmanın gelişen modern teknolojiyle birlikte unutulduğu bir dünyada yaşamaktadırlar. İki kardeş, sihir kullanarak çok özledikleri babalarını dünyaya geri getirerek bir gün geçirebilme şansları olduğunu öğrenirler. İki kardeş, babalarına kavuşmalarını sağlayacak büyüyü bulmak için kendilerini macera dolu bir yolculuğun içerisinde bulur.

SEVGİNİN GÜCÜ

Filmdeki Ian ve Barley karakterleri, kaybettikleri babalarını hayata döndürebilmek için her şeyi göze alır ve heyecan dolu bir maceraya atılırlar. Ian çıktıkları yolculukta abisi Barley’in aslında sandığının tam tersi bir karakter olduğunu öğrenir ve onu daha yakından tanır.

Vurdumduymaz ve ilgisiz olduğunu düşündüğü abisi hakkındaki düşünceleri tamamen değişir ve hayatındaki tek gerçek kahramanın onu koruyan ve kollayan abisi olduğunu anlar. Filmde sihir yapmanın unutulduğu bir diyarda ihtiyaçları olan sihri bulmak için yolculuğa çıkan iki kardeşin hikayesi anlatılıyor. Aynı zamanda filmin alt metninde, gerçek sihrin aslında içimizde yer aldığı mesajı veriliyor.

Yani dışarıda aradığımız sevginin aslında içimizde yer aldığının altı çiziliyor.

HADİ GİDELİM

Onward filmi, ailecek izlenebilecek eğlence ve macera dolu muhteşem bir animasyon.

Özellikle iki kardeşin sihir kullanarak babalarının ancak yarısını dünyaya getirebildikleri inanılmaz komik sahneler seyirciyi kahkahaya boğuyor. Her yaştan izleyici kitlesinin severek ve beğenerek izleyeceği bir yapım olan “Onward”, seyirciyi sihirli yaratıklar ve elflerle dolu masalsı bir yolculuğa çıkartıyor.

İyi Seyirler Dilerim

EFE TEKSOY

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.