DOLAR 32,5485
EURO 34,8870
ALTIN 2.438,19
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Disney Plus’a Ağustos Ayında Gelecek Yeni Dizi ve Filmler Belli Oldu: Aksiyon, Macera, Belgesel Hepsi Bir Arada!

04.08.2022
A+
A-

14 Haziran’dan itibaren Türkiye’de hizmet vermeye başlayan Disney+, bu hafta abonelerine sunacağı yeni içerikleri ve var olan dizilerin yeni sezonlarının geleceğini açıkladı. Kaçış sezon finali, This Is Us, American Dad ve çok daha fazlası Disney+’ta şimdi yayında.

Bu hafta yayınlanacak içeriklere baktığımızda öne çıkan birçok yapım yer alıyor. The Making of Ms. Marvel belgeseli ve LEGO Star Wars Summer Vacation Prey adlı orijinal Disnay+ filmi bu ay yayınlanacak.

Henüz Disney+ üyesi değilseniz, listemizde yer alan tüm filmleri ve daha fazlasını izlemek için buraya tıklayarak Disney+’a üye olabilirsiniz.

Disney Plus Ağustos 2022- yeni eklenecek olan dizi ve filmler:

Disney Plus liste

Disney+’ın sevilen yerli dizilerinden biri olan Kaçış’ın sezon finali 3 Ağustos tarihinde yayınlandı. Ayrıca American Dad, Da Vinci’s Demons ve This Is Us gibi yapımlarda bu ay platformda yayınlanacak.

3 Ağustos’ta Disney+’ta yayınlanacak içerikler:

Disney Plus diziler

The Heartthrob: TV Changed, He Didn’t Solar Opposites (3. Sezon) According to Jim American Dad Black Narcissus Da Vinci’s Demons Fancy Nancy Firefly The Greath North Rapunzel: Serüvenler (2. Sezon) This Is Us Uggly Betty Violetta (3. Sezon) The Making of Ms. Marvel (Belgesel) Mühendislik Felaketleri (Belgesel – 2. Sezon) The Orville (4 Ağustos 3. Sezon)

4 ve 5 Ağustos’ta Disney+’ta yayınlanacak filmler:

Disney Plus film ve belgesel

The Orville – 3. sezon (4 Ağustos) LEGO Star Wars Summer Vacation Prey Battle for the Planet of the Apes Butch Cassidy and the Sundance Kid Çita Kızlar Ewoks: The Battle for Endor Gelinin Babası Gelinin Babası 2 Tanrılar Çıldırmış Olmalı Tanrılar Çıldırmış Olmalı 2 Eyvah Çocuklar Büyüdü! Eyvah Çocuklar Küçüldü! Eyvah Kendimizi Küçülttük! Tavşan Jojo Joy Rapunzel Upuzun Serüvenler Rapunzel: Karmakarışık Bir Düğün The X-Files Dünyanın En Sihirli Hikayesi: Walt Disney World’ün 50 Yılı (Belgesel)

Hem yerli hem de yabancı film, dizi ve belgeselleri keyifle izlemek için Disney+’a üye olabilirsiniz. Aylık 34,99, yıllık 349 TL’lik avantajlı fiyatı kaçırmayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.