DOLAR 32,2049
EURO 35,0833
ALTIN 2.470,85
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Dış giyimde derinin yükselişi

08.09.2020
A+
A-

Duygu Bay - PembeNar Özel ABONE OL

Duygu Bay – PembeNar Özel

Alexa Chung’ın Instagram hesabında paylaştığı deri trençkotlu görüntüsü sonbaharın yaklaştığını haber verirken dış giyimde derinin yükselişini duyurmuş oldu.

Moda başkentleri 2020 sonbahar/kış sezonu için bu çarpıcı trendin sinyallerini aslında çoktan vermişti. Dünya devi modaevlerinin sonbahar/kış 2020 şovlarından eksik etmediği deri montlar sezona damga vurmaya vurmaya hazırlanıyor.

Taba, bej ve siyah hala deri ceket ve trençkotlarda anahtar renkler olsa da tasarımcılar yeni renkler ve farklı tasarımları da modaseverlere sunuyor. Klasik sevenler için taba, bej ve siyahta oldukça fazla alternatif var. Ancak fındık kabuğu, gri, kırmızı gibi sıradışı renklerle sezona damga vurmanız muhtemel.

Deri mont zamansız bir parça olduğu için kaliteli deri, iyi işçilik ve zengin renk paletlerine yatırım yapmakta fayda var.

Deri, her zaman kombinlenmesi kolay parça gibi görünse de lüks bir görünüm için aksesuar kullanımı konusunda dikkatli olmanız gerekebilir. Trençkotun altına farklı renkte deri bir çizmeyle keskin bir renk geçişi yaratabilir, kürklü bir atkı veya peluş bir çantayla doku ekleyebilirsiniz.

Özellikle Celine’in sonbahar/kış 2020 defilesinde dikkatleri çeken, Mick Jagger’ı anımsatan kısa deri ceket görünümleri 70’lere dönüşün sinyalini verdi.

Kemer detayı bu sezon bütün ceketlerde önem kazanıyor. Kalın kemerli bir deri pardesü, bir Hollywood yıldızı kadar karizmatik bir görüntü yaratmanızı sağlayabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.