DOLAR 32,4480
EURO 34,7443
ALTIN 2.437,76
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Dinç Saçlar İçin Doğal Saç Kürleri

17.06.2020
A+
A-

Dinç saçlar için doğal saç kürleri nasıl uygulamalısınız? Saç kürlerinin doğal olması için hangi unsurlara uyarı edilmelidir? Alerjen midir? Kürler ne kadar sürede etki gösterir? Saçlarınızın net bir biçimde gürleşmesi ve eski rahat halini alması için düzenli uygulama gerekiyor. Sizin için bu bakım sürecinde nelere uyarı etmenizi gerektiğini derledik. Detaylara göz atarak konu hakkında zorunlu olan bilgileri derhal alabilirsiniz.

SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN EN SEVİLEN KÜRLER HANGİLERİ?

Sağlıklı saçlar için doğal saç kürleri incelendiği vakit en sevilen seçeneklerden bazılarının şu şekilde sıralandığı görülüyor;
• Dinç saçları elde etmek için sarımsak kürü kokusu fazla memnun edici olmasa da sonuçları ile göz dolduran seçeneklerdendir.
• Sarımsağın ezilmesi ve zeytinyağı ile karıştırılarak saç sürülmesi ile bu kür oluşturulmaktadır. Bir iki saat beklettikten sonradan duruladığınızda siz de canlılığı fark edeceksiniz. Etkiyi net görmek için düzenli olarak kullanmanız gerekiyor.
• Saçlarda Moroccaon Oil ve hindistancevizinin de severek kullanıldığı görülmektedir. Sizi de saçlarınıza ayrıca nem keza de gürlük kazandırmak isterseniz bu iki madde harika bir fırsat olacaktır.
• Yalnızca kür olarak uygulamak ile kalmayarak yaz aylarında güneşlenirken her iki inşa da saçınıza sprey şişesi vasıtası şile uygulayabilirsiniz. Bu şekilde yazın sıcağının ve deniz koşullarının etkisinden hemen olan şekilde kurtulabilirsiniz.

Siz de bu hususlara uyarı ederek sağlıklı saçlara kısa sürede kavuşabilirsiniz. Tabi ancak saç sağlığının senaryo talep etmesi için muhakkak besin ve su tüketimi ile desteklenmesi gerekir.

SAÇ BAKIMINDA BESLENMENİN ROLÜ VAR MIDIR?

Dinç saçlar için doğal saç kürleri dahilinde uygulamalar yaparken bununla beraber bedeninizi besinler ile de desteklemelisiniz. Besinler ile desteklenmediği süre dıştan yapılan bakımların verimliliğinin net şekilde ortaya çıkmayacağının da dile getirilmesi gerekiyor. Saç bakımı konusunda adım atarken su tüketimi, balık, fındık, ceviz gibi ürünlerin tüketimine de uyarı edilmelidir. Bu şekilde bedeninizi içeriden de beslemiş olacaksınız.

SAÇ BAKIMINDA HAZIR ÜRÜNLERDEN KAÇININ!

Saç bakımı esnasında kesinlikle hazır ürünlerden kaçınmanız gerekiyor. Hazırlanmış ürünlerden kaçınırken bununla birlikte illa kullanmanız gerekirse en azından içerisinde paraben ya da alkol olmayan ürünleri tercih etmenin sizin için çok daha bereketli olacağının da belirtilmesi gerekiyor. Bu ürünler kısa vadede saçı yumuşatsa da uzun vadede net şekilde saç dökülmelerine niçin olabilmektedir.

SAÇINIZI DOĞAL ÜRÜNLER İLE YIKAYIN!

Saç bakımı sırasında kozmetik ürünleri kullanmanın uzun vadede büyük sorunlara sebebiyet verdiği de görülmektedir. Bu noktada şahısların dikkate alması gereken en temel husus şüphesiz doğal ürünlere yönelmektir. Örneğin şampuan yerine bıttım sabunu kullanabilirsiniz. Bıttım sabunu ile saçlarınız eski gür ve doğal halini bitmiş kazanacak. Hatta uzun vadeli kullanımda şahısların saçlarının beyazlarının ortadan kalkması ve saçın eski rengini alması da mümkün kılınmaktadır.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.