DOLAR 32,3596
EURO 34,6202
ALTIN 2.382,24
BIST 10.181,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Dilan Çiçek Deniz niçin sesini yükseltti?

26.06.2020
A+
A-

Dostça açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki Dilan Çiçek Deniz, “Oyunculuğu küçüklüğümden beri fazla istiyordum. Anneme 7 yaşımdayken, ‘Oyuncu olacağım’ diye söylemişim ve oldum” ifadelerini kullandı. Estetik itirafında yer alan Dilan Çiçek Deniz, “Bu soru tüm bayan oyuncuların başına bela olmuş bir soru. Sahiden bu soruyu hiç sevmiyorum. Madem soruldu; iki adet estetiğim var” şeklinde konuştu.

Kadın-erkek ayrımcılığı hakkında açıklamalarda bulunan oyuncu, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Erkek ve kadın oyuncular arasında ayrımcılık var ama bu yalnızca bizim sektörde değil, her sektörde geçerli bir durum. Ben de bu tarz olaylarla ara sıra karşılaştım.

Hatta sesimi yükselttiğim dönemler de oldu çünkü dayanamıyorum. Sene olmuş 2020, hala bayan-erkek arasında ayrımcılık oluyor. Erkeği daha yüksekte görüyorlar, daha fazla hürmet duyuyorlar.”

Sosyal medyada kendisine yapılan yorumlarla ilgili konuşan Deniz, “Fena yorumlar bir ara beni çok etkiliyordu, fazla kötü hissediyordum kendimi” ifadelerini kullandı. 

öte taraftan sosyal medyada gizli gizli peşine düşüp takip ettiği ahali olduğunu dile getiren Dilan Çiçek Deniz, “Bir birey değil, birçok kişiyi takip ediyorum. Hatta yanlışlıkla fotoğrafını beğenip, takip etmek zorunda kaldığım ve dost olduğum millet da oldu” itirafında bulundu. 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.