DOLAR 32,2483
EURO 34,6782
ALTIN 2.401,96
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Dikkatli izleyiciler hemen fark etti! İnci Taneleri dizisindeki Yılmaz Güney detayı

Yılmaz Erdoğan hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi sadece fragmanıyla bile sosyal medyada çok konuşulmuştu.25 Ocak’ta seyirciyle buluşan dizi reytinglerde de tahta oturmayı başardı. Beğeni kazanan dizideki detaylar ise …

26.01.2024
A+
A-

Yılmaz Erdoğan hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi sadece fragmanıyla bile sosyal medyada çok konuşulmuştu.25 Ocak’ta seyirciyle buluşan dizi reytinglerde de tahta oturmayı başardı. Beğeni kazanan dizideki detaylar ise dikkatleri üzerine çekti.

YILMAZ ERDOĞAN’DAN “YILMAZ GÜNEY” GÖNDERMESİ

Yılmaz Erdoğan, yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ isimli karaktere hayat veriyor. Yılmaz Güney’in 1975 yapımı “Arkadaş” filminde hayat verdiği karakterin adının da Azem olması, Yılmaz Güney’e bir gönderme olarak yorumlandı. Yılmaz Güney’in, hem başrolünde hem de yönetmen koltuğunda oturduğu filmde, öğrencilik yıllarından tanışan iki arkadaşın yıllar sonra karşılaşması anlatılıyor.

İKİNCİ DETAY İÇİN GÖZLER YENİ BÖLÜME ÇEVRİLDİ

Yakalanan ikinci detay ise dizide pavyonda çalışan Dilber karakteri. Senaryoda, eğer Dilber Azem’in kızı çıkarsa, Yılmaz Güney’e ikinci bir atıf yapılmış olunacak. Güney’in 1971 yapımı “Baba” filminde de para karşılığında bir cinayeti üstlenen adamın hapisten çıktıktan sonra kızının hayat kadını olduğunu öğrenmesiyle yaşananlar konu alınıyor. Yılmaz Erdoğan’ın, “Çirkin Kral” lakaplı Yılmaz Güney’e ve filmlerine gönderme yapıp yapmadığı merak konusu.

İNCİ TANELERİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ’ın, kaybettiklerini bulabilme mücadelesini ekrana getiriliyor. Acılarla dolu geçmişi, taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi?

İnci Taneleri dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler.com

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.