DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Dijitalleşmesini istediğimiz hizmetler

21.05.2018
A+
A-

Dijital dönüşüm süreci, kağıt ve madde israfından zaman tasarrufuna kadar, pek çok noktada hayatımızı kolaylaştırıp, işlemleri daha hızlı yapabilmemize olanak tanıyor. Günümüzde, başta ödeme sistemleri olmak üzere çoğu alanda dijital dönüşümün olumlu etkilerini ve avantajlarını görüyoruz.

Dijitalleşme hangi alanlara gelmeli?

Bu güzel gelişmelere rağmen, henüz dijitalleşme sürecinin dokunmadığı alanlar da yok değil. Bu örneklerin başında, yurtdışına sürekli halde seyahat edenlerin bildiği bir konu geliyor. Havaalanlarındaki yurtdışı çıkışı pulu. Her çıkış sırasında satın alınması gereken bu pul için ciddi oranda vakit kaybı yaşıyoruz. Pulların üretimi için harcanan kağıt miktarı ise çok ciddi seviyelerde. Bu işlemin dijitalleşmesi büyük bir avantaj sağlayabilir.

Noter işlemleri de bir diğer örnek. İnsanlar, bu tip işlemler için hem çalışanlar hem de işlem yapmak isteyenler çok ciddi süreler harcamak durumunda kalabiliyor. Sizlere bu konu ve örnekler ışığında bir sorumuz olacak.

Her geçen gün dijital ortama dönüşen dünyada, dijitalleşmesini istediğiniz hizmetler nelerdir? Hangi işlemler dijital ortama taşınırsa, daha faydalı ve avantajlı hale gelir? Yorumlarınızı bekliyoruz!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.