DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Digital Studio Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Büyüksofuoğlu’na Anlamlı Ödül.

09.07.2021
A+
A-

11. Evos Angels gecesi, 9. Dijital Dünyanın Enleri ödül töreninde Digital Studio yönetim kurulu başkanı Mesut Büyüksofuoğlu, “Yılın en iyi dijital fashion projesi” ödülüne layık görüldü. Bugüne kadar birçok sahne sanatları sektöründe, üstün başarılara imza atan Büyüksofuoğlu, ödülünü alırken başarının büyük bir azimle çalışarak bütünleştiğini dile getirdi.

Mesut Büyüksofuoğlu; “Özellikle pandemi dönemi, yasaklardan dolayı etkinlikler, düğünler, kongreler iptal oldu. Bu süreçte birçok firma ve kişiler halka ulaşabilmek için dijital çözümlere başvurdu. Bizlerde bu süreci çok iyi değerlendirdik. Elimizdeki tüm ekipmanları dijital altyapıyla birleştirip, çoğu parti kongreleri, konserler, defileler, şirket toplantıları için büyük bir stüdyo kurup, çok farklı ve güzel işlere imza atmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu yüzden, bu ödül bizim için çok anlamlı diyebiliriz.” diye sözlerine devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.