DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Diddy Hakkında Yeni İddialar: 30 Milyon Dolarlık Dava

Diddy hakkında ortaya atılan yeni iddiaların detayları! Ünlü rapçiye 30 milyon dolarlık bir dava mı açılacak? Merak edilen her şey bu içeriğimizde!

29.03.2024
A+
A-

Last Night, Coming Home ve Bad Bod for Life gibi hit şarkılarıyla tanınan rapçi Diddy, insan kaçakçılığı, fuhuş, saldırı, cinsel taciz ve silah kaçakçılığı suçlamalarıyla karşı karşıya. Ünlü rapçi, eski sevgilisi Daphne Joy’a karşı açılan 30 milyon dolarlık dava dosyasında adı geçiyor.

Kadınlara Aylık Ödeme Yaptığı İddiası

Kadınlara Aylık Ödeme Yaptığı İddiası

Mahkeme belgelerine göre, model olan Joy’un Diddy’in iddia edilen cinsel ilişki ticareti halkasında yer aldığı ve bu halkadaki kadınlara aylık ödeme yaptığı iddia ediliyor. Bu durum, Combs’un cinsel taciz iddialarıyla ilgili yasal sorunlarının yeni bir boyut kazandığını gösteriyor. Ancak ne 37 yaşındaki Joy ne de eski partneri 50 Cent, bu iddialara yanıt vermedi.

Zorlu Bir Hukuk Mücadelesi Verecek

Zorlu Bir Hukuk Mücadelesi Verecek

Diddy’nin daha önceki davalardan farklı olarak bu sefer daha zorlu bir hukuk mücadelesi vermesi bekleniyor. Yaşadığı sorunlar sadece hukuki değil, aynı zamanda itibar açısından da büyük bir sarsıntı yaşamasına neden olabilir. Diddy’nin adı son dava dosyasıyla bir kez daha gündeme gelirken, ilerleyen süreçte nasıl bir gelişme yaşanacağı merak konusu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.