DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Devlet girişimlere ortak olacak! (Video) Teknoloji ve İnovasyon Fonu ile Bölgesel Kalkınma Fonu duyuruldu. Bu fon hakkındaki en detaylı bilgileri…

25.12.2019
A+
A-

Dünyada girişimcilik risk sermayesi çok gelişmiş durumda. Türkiye’nin de o seviyeleri yakalayabilmesi için bu fon oldukça büyük önem taşıyor.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde düzenlenen toplantı ile birlikte yeni fon hakkında merak edilen her şey yanıt bulmuş oldu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Kalkınma Yatırım Bankası, teknoloji odaklı dinamik sektörleri desteklemek ve ekonomik kalkınmaya doğrudan katkıda bulunmak amacıyla, yepyeni bir finansal araç olan Türkiye Kalkınma Fonu çatısı altında, Teknoloji ve İnovasyon Fonu ile Bölgesel Kalkınma Fonu’nu ekonomiye kazandırıyor ve girişimcilerin dikkatine sunuyor.

Başlangıç sermayesi 750 milyon lira olan fon ikiye bölünmüş durumda. Bunlardan biri bölgesel girişimlere destek verecek. Diğeri ise teknolojik ve inovatif şirketlere odaklanacak. Bölgesel fon, kalkınma ajansları tarafından yönetilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.