DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Derya Bağcı: “Ülkem için hizmet etmeye devam edeceğim”

15.09.2020
A+
A-

Global ölçekli faaliyetlere imza atan İMA Grup Holding yönetim kurulu başkanı olarak görev yapan ve Türkiye’nin en iyi kadın yöneticileri arasında gösterilen Derya Bağcı’nın İMA Grup Holding ile 2023’e kadar imza atacağı yatırımların büyüklüğü 25 milyar doları buluyor.

ÜLKEM İÇİN HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM

Avusturya, İngiltere, Rusya, Hong Kong, Afrika ve daha farklı ülkelerde 780 milyon Euro değerinde yatırımlara imza atmayı başaran Derya Bağcı, ülke ekonomisi için kilit sektörleri ifade eden otomotiv, yapı – inşaat, kaya gazı, doğalgaz, yenilenebilir enerji ve sağlık kalemlerinden oluşmak üzere büyük bir yatırım stratejisini ve projesini yürütüyor.

DERYA BAĞCI YENİ GİRİŞİMLERİN ÖNÜNÜ AÇIYOR

Türkiye ekonomisinin büyümesi ve her alanda kendine yetebilen, yenilikçi ve dinamik üretim modellerine sahip marka ülke haline gelebilmek için yeni girişimcilere ihtiyaç olduğuna inanan ve bu nedenle de girişimcilik altyapısının geliştirilmesine yönelik faaliyetlerin desteklenmesi gerektiğini düşünen Derya Bağcı, her iyi fikir yatırıma değer sloganı ile hareket ediyor.

Bu kapsamda, genç girişimcilerin ihtiyacı olan finansman ve deneyimlere erişimin kolaylaştırılması konusundaki tüm çalışmalar destekleniyor.

Yenilikçi yaklaşımlar ve girişimlerle değer yaratacak hizmet ve ürünlerin ülke ekonomisine kazandırılması konusundaki hassasiyetleri yüksek yöneticileri arasında gösterilen Derya Bağcı, bu alandaki sorunların ve tıkanıkların aşılmasına yönelik alınması gereken tedbirleri destekliyor.

DERYA BAĞCI YENİ YATIRIMLARI NELER?

İMA Grup yönetim kurulu başkanı Derya Bağcı hem yurt içinde hem de yurt dışında yatırımlar yapıyor. Haberleşme, bilgi teknolojileri ve savunma gibi hususlarda 500 milyon dolarlık yatırımlara imza atan Derya Bağcı, güneş enerjisi konusunda da ABD ve İtalya’da büyük yatırımlar gerçekleştiriyor.

Rusya başta olmak üzere doğalgaz konusunda sondaj ve dağıtım yapan firmalarla kurulan 500 milyon dolarlık ortaklıkları ile finansal alanda da 1 milyar doları bulan yatırımların yönetimi gerçekleştiriyor.

Kaynak: superkulup.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.