DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Derbiyi yorumlayan Rıdvan Dilmen, canlı yayında Fenerbahçe’nin kaç gol atabileceğini söyledi

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini değerlendirdi. Fenerbahçe’nin rakip ceza sahasına çok fazla girdiğini ve gol potansiyelinin sınırsız olduğunu belirten Dilmen, “Fenerbahçe oraya geldiği zaman her şeyi yapabilir. Ben bir gün abarttım, 10 olursa kimse şaşırmasın diye. Oyuncular devamlı arıyor. İsim farketmeksizin sürekli gol arıyorlar” dedi.

10.12.2023
A+
A-

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş derbide kozlarını paylaştı. Sarı-lacivertlilerin 3-1 kazandığı maçı ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen yorumladı.

“HAK EDEN FENERBAHÇE OLDU”

Mücadeleyi değerlendiren Dilmen, “İsmail hoca takımı o kadar iyi hazırlamış ki bunu çok net gördük. Bu takımın kalitesine konsantrasyonu da eklediğiniz zaman böyle bir sonuç çıkıyor. Benim görüşüme göre daha fazla galibiyet isteyen, daha sakin, daha klas olan, 90 dakika üstünlüğü bulunduran Fenerbahçe oldu. Hak eden de Fenerbahçe oldu” dedi.

“10 OLURSA KİMSE ŞAŞIRMASIN”

Sarı-lacivertlileri öve öve bitiremeyen Dilmen, “Birinci dakikadan itibaren Fenerbahçe sanki Kadıköy’de oynarcasına müthiş agresif, sakin ve isabetli başladı. Rakibe hemen hemen Gedson dışında maç boyu pozisyon vermedi. Penaltı da kendi hatasıyla geldi. Livakovic geldiği günden beri belki de yere yatmadığı maç bu maçtır. Penaltı dışında yere yattığını hatırlamıyorum. Maç öyle bir hal aldı ki uzatma dakikasını gören Beşiktaşlı oyuncular bile ‘bu 11 dakika nerden çıktı’ demiştir. Çünkü bu maçın dönme şansını hiçbir Beşiktaşlı görmüyordu. Fenerbahçe rakip ceza sahasına o kadar çok girdi ki… Fenerbahçe oraya geldiği zaman her şeyi yapabilir. Ben bir gün abarttım, 10 olursa kimse şaşırmasın diye. Oyuncular devamlı arıyor. İsim farketmeksizin sürekli gol arıyorlar” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Futbol
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.