DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Denizli’de 31 bin 601 öğrenci için ilk ders zili çaldı

15.02.2021
A+
A-

 Pandemi sebebiyle yüz yüze eğitime ara verilen okullarda ikinci dönem ilk ders zili çaldı. Köy okullarının ve anaokullarının açıldığı tam zamanlı yüz yüze eğitimde öğrenciler uzun aradan sonra okulda İstiklal Marşı’nı okuyarak derslerine başladı.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Babadağ Mollahmetler İlk-Ortaokulunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile ilk ders zilini çalarak ikinci dönemi başlattı. Uzun bir aradan sonra okullarına kavuşan öğrencilerin mutluluklarının gözlerinden okunduğunu belirten Müdür Süleyman Ekici, “Korona virüs salgınından dolayı tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de belli bir süre eğitime uzaktan devam edildi. Ancak; ülkemizde alınan tedbirler ve Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda artık yüz yüze eğitime birleştirilmiş sınıflı köy okullarımızda, seyrek nüfuslu okullarımızda ve bağımsız anaokullarımızda bugün itibariyle otuz bin öğrencimizle eğitim öğretime başlıyoruz.

1 Mart itibariyle de ek olarak tüm ilkokullar, 8. ve 12. sınıf öğrencilerimizle de tüm tedbirleri alarak inşallah eğitim öğretime devam edeceğiz. Bu dönemde, öğrencilerimizin okullarından ayrı kalmasıyla hissettikleri özlem sona erdi ve öğrencilerimiz bugün okullarına kavuştular. Hepimiz de bunun kıvancı içerisindeyiz. Ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

“Minimini birlerimiz okulumuza hoş geldiniz”

Babadağ Mollaahmetler İlkokul birinci sınıfı ziyaret eden Müdür Ekici, “Minimini birlerimiz okulumuza hoş geldiniz. Okulunuzu, öğretmenlerinizi ve arkadaşlarınızı çok özlediğinizi biliyorum. Ancak, okulumuza sağlıklı bir şekilde devam edebilmek için maske-mesafe ve hijyen kurallarına sıkı sıkıya uyuyoruz. Derslerinizde başarılar diliyorum. Hepinizin gözlerinden öpüyorum, ailelerinize bizden selamlar götürünüz” diye konuştu.

Öte yandan, Babadağ Mollaahmet Ortaokulu son sınıf öğrencilerini de ziyaret eden Müdür Süleyman Ekici, öğrencilerin eğitimen devam etmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek öğrencilerin istedikleri okullarda okumalarını temenni ederek ziyaretini bitirdi.

Eren Elyesa Polat – Semih Can Yılmaz
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.