DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Denizbank’ın Mobil Uygulamasına Erişim Sorunları Yaşanıyor

02.11.2022
A+
A-

Son zamanlarda ülkemizin önde gelen bankalarından İş Bankası ve Akbank’ta Türkiye genelinde sorunlar yaşanmış, bir süre sonra çözülmüştü. Bugün ise sosyal medya platformlarından gelen bilgiler, şimdi de bir başka dev banka Denizbank’ta sorunlar yaşandığını ortaya koydu.

Birçok sosyal medya kullanıcısı, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarda Denizbank’a erişim sorunları yaşadığını bildirdi. Hizmetlerden yararlanılamadığı belirtirken mobil uygulamada sorunun düzeltilmesi için çalışıldığını gösteren bir mesaj yer aldı. Bunun dışında bankadan henüz bir açıklama gelmedi.  

Hem mobil uygulamaya hem de internet bankacılığına erişilemiyor

 Kullanıcılar, yaptıkları paylaşımlarda Denizbank’ın mobil uygulamasına erişim sorunu yaşadığına dikkat çekti ve sorunun devam ettiğini aktardı. Uygulamadan paylaşılan ekran görüntülerinde de sistemsel bir sorunun yaşandığı ifade edildi: “Yaşanan sistemsel sorun nedeniyle MobilDeniz hizmetimizde aksama yaşanmaktadır. Düzeltme çalışmalarımız devam etmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz

Ek olarak kullanıcılar, internet bankacılığında da benzer sorunlar yaşadığını ve hizmetlerden yararlanamadığını ifade etti. Ayrıca müşteri hizmetlerine ulaşamadığını söyleyen kullanıcıların da bulunduğu görüldü. Downdetector verileri de son birkaç saatte sorun yaşayanların sayısında ciddi bir artış olduğunu ortaya koydu.

Dünya çapında birçok hizmette sorunlar yaşanıyor

Denizbank dışında bugün Instagram’da da sorunların yaşandığı görülmüştü. Downdetector’de elde edilen küresel veriler, özellikle Amazon Web Services’ta sorunlar yaşandığını gösterdi. Google, ABD’li operatörler, Facebook, Microsoft hizmetleri ve Blizzard, son saatlerde çöken bazı servislerden.

İşte Denizbank kullanıcılarından gelen paylaşımlar

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.