DOLAR 32,4447
EURO 34,7522
ALTIN 2.435,69
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Deniz Çakır: “Bugünler geçtiğinde…”

30.03.2020
A+
A-

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve zaman zaman yazdığı satırlarla kaleminin de ne kadar güçlü olduğunu gözler önüne seren Deniz Çakır, bu defa corona virüsü salgını günlerine dair bir tespitte bulundu.

Bu süre zarfında neler yaşadığını anlatan ve duygularını takipçileriyle paylaşan Çakır, yaptığı tespitlerle pek çok kişinin de hislerine tercüman oldu.

İşte Deniz Çakır’ın o satırları:

“Bugünler geçtiğinde, bugünlerde öğrendiklerini unutmamalı insan.. Şu gün, ‘ilk o günlerde farketmiştim…’ diyeceğimiz şeyler yaşıyoruz… Yazın bu günleri,not alın bi kenara… Sabır, kıymet bilmek, kendini bilmek, vicdan,vebâl, hırs, özlem… Türlü duygular lugatınızda farklı anlamlar kazanıyor… Uzak gibi görünsek de birbirimize, hiç olmadığı kadar sık konuşuyoruz seçtiklerimizle… Bencil, kendini bilmez, kıymet bilmezleri belki üzülerek fark ediyoruz… Zor günler evet ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacak tüm insanlık için.. Biz insanoğlu çok hatalar yaptık… bi daha tekrarlamamamız dileği ile.. Umut ve inançla…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.