DOLAR 32,3601
EURO 34,6576
ALTIN 2.393,01
BIST 10.199,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Demi Lovato nişanlandı: Hayatımın aşkıyla evleneceğime inanamıyorum

Amerikalı ünlü şarkıcı Demi Lovato, kariyeriyle olduğu kadar aşk hayatıyla da adından söz ettiriyor. Ünlü şarkıcı, son olarak evlilik yolunda ilk adımı attığını takipçileriyle paylaştı.

19.12.2023
A+
A-

Ağustos 2022’den bu yana meslektaşı Jordan Lutes ile aşk yaşayan Demi Lovato, birkaç gün önce nişanlandı. Çift, aileleri ve yakın arkadaşlarıyla küçük bir kutlama yaptı.

EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIM

Geçtiğimiz cumartesi günü Jordan “Jutes” Lutes’in evlilik teklifine “Evet” diyen Lovato, mutluluğunu sosyal medyadan paylaştı.

“HAYATIMIN EN GÜZEL GECESİYDİ”

Ünlü şarkıcı, paylaşımına “Hayatımın en güzel gecesiydi ve hayatımın aşkıyla evleneceğime inanamıyorum. Aşkım, seninle evleneceğim için çok heyecanlıyım. Seninle geçirdiğim her gün, bir rüyanın gerçekleşmesi gibiydi. seni sonsuza dek sevmek ve sana değer vermek için sabırsızlanıyorum. İşte hayatımızın geri kalanı. Seni seviyorum bebeğim” notunu düştü.

Kariyeri boyunca uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele eden ve zor günleri geride bırakan Demi Lovato’nun damla model tasarım yüzüğü büyük ilgi gördü.

“ARAMIZDA ÇOK BÜYÜK BİR ÇEKİM VAR”

Öte yandan ünlü şarkıcı, daha önce Jordan Lutes ile birlikteliği ile ilgili “Aramızda çok büyük bir çekim var ve birlikte çok eğleniyoruz” demişti.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.