DOLAR 32,3753
EURO 35,0555
ALTIN 2.326,55
BIST 9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Demet Şener’in eşi Cenk Küpeli hakkında olay iddia!

18.12.2019
A+
A-

Cenk Küpeli, Haziran ayında bir arkadaşının aracılığı ile Üsküdar’daki bir alışveriş merkezinin içerisinde yer alan mağazaya gelerek özel bir tasarım simokin isteğini iletti.

Cenk Küpeli’nin mağazanın işletme sahibi Emre Bakar ile 1 adet simokin, 3 adet gömlek ve 1 adet kravat karşılığı 9 bin 350 TL’lik bir rakam üzerinde anlaştı.

TEK KURUŞ ÖDEMEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Haziran ayında mağazadan istediği simokin, kravat ve gömlekleri alan Cenk Küpeli’nin o tarihten aralık ayına kadar tek kuruş ödemediği ortaya çıktı.

“DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYORUZ”

Mağazanın işletme sahibi Emre Bakar, konuyla ilgili şunları söyledi: “Cenk Bey ortak bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine mağazamıza geldi. Ölçüler alındı, provalar gerçekleşti ve birkaç gün içerisinde ödemek kaydıyla ürünleri bizden alıp Demet Şener ile evlendi. Ödeme için birkaç kez ‘9 bin 350 TL’yi ne zaman ödeyeceksiniz Cenk Bey?’ diye aramamıza rağmen, ‘Bu para benim için önemli değil, öderim birkaç gün sonra’ diye konuştu. Ancak yaklaşık 5 aydır Cenk Küpeli bize olan borcunu ödemekten kaçınıyor. Anladığımız kadarıyla Cenk Bey bu parayı ödemek istemiyor herhalde. Biz de yasal haklarımızı kullanarak kendisine dava açmaya hazırlanıyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.